Experiențe împreună.
You are here:

Afacere surprinzătoare pentru FCSB. Transferul care l-a luat prin surprindere chiar şi pe Gigi Becali: "Trebuie să dăm acum un milion de euro"

Afacere surprinzătoare pentru FCSB. Transferul care l-a luat prin surprindere chiar şi pe Gigi Becali: "Trebuie să dăm acum un milion de euro"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e foarte aproape de a încasa o sumă importantă de bani fără să renunţe la vreun jucător din actualul lot al celor de la FCSB.

Plecat în vara anului trecut de la vicecampioana României, Denis Alibec este foarte aproape de a se despărţi şi de Astra. Atacantul a recunoscut că aşteaptă un transfer în vara acestui an, iar giurgiuvenii speră să-l vândă cu cel puţin un milion de euro.

Cedat gratuit la Astra, Gigi Becali aşteaptă acum să primească un milion de euro de la giurgiuveni. În momentul în care forma şi cota lui Alibec erau la pământ, Astra l-a luat gratis pe atacant, cu condiţia de a le plăti celor de la FCSB 1 milion de euro la finalul sezonului.

FCSB încasează un milion de euro de la Astra

Evoluţiile lui Alibec au fost apreciate în stagiunea care tocmai s-a încheiat, însă cota sa a rămas la 800 de mii de euro. Acum, giurgiuvenii speră să obţină cel puţin un milion de euro în schimbul atacantului pentru a rămâne cu bani de pe urma acestei tranzacţii.

"Aşa a fost ideea de la început, când am facut înţelegerea cu Steaua. Noi acum trebuie sa îi platim suma de 1 milion de euro lui Gigi. Ideea a fost ca el sa treaca peste momentele care l-au tras puţin în spate. Noi i-am dat toata încrederea să se relanseze. Are 28 de ani, nu este într-o disperare sa plece, el trebuie sa aiba rabdare si cand o sa aiba o oferta sa poata sa faca pasul spre echipa. Alibec e oricand de vanzare. De fapt, toti jucatorii de la noi sunt de vanzare. Clubul nostru asa a trait, din vanzarea de jucatori", a spus Petre Buduru, presedintele executiv al Astrei, la Pro X.

"Eu sper să prind un transfer şi să vedem ce va fi. Nu am primit nicio ofertă, dar mă voi gândi mult mai bine de data asta unde voi merge" , a declarat Alibec la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare