Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacerea anului în fotbal: Real Madrid vrea să îl dea la schimb pe Marcelo pentru Alex Sandro

Afacerea anului în fotbal: Real Madrid vrea să îl dea la schimb pe Marcelo pentru Alex Sandrogalerie foto
Comentarii

Real Madrid ar fi dispusă să îl vândă pe Marcelo la Juventus Torino, dacă gruparea italiană îl include în afacere pe Alex Sandro, informează presa italiană.

Cotidianul Tuttosport anunţă pe prima pagină a numărului de marţi că Marcelo îşi doreşte să plece de la Real Madrid, după ce a intrat în conflict cu noul antrenor al "Galacticilor", Julen Lopetegui, care l-a schimbat în minutul 60 al partidei cu Girona, din etapa a doua din La Liga.

În plus, fundaşul brazilian vrea să redevină coleg cu Cristiano Ronaldo, care s-a transferat în vară la Torino, însă Real Madrid şi-l doreşte la schimb pe compatriotul său Alex Sandro.

În vârstă de 30 de ani, Marcelo joacă la Real Madrid din 2007. Până în prezent, el a adunat 456 de meciuri, 33 de goluri şi 85 de assist-uri pentru gruparea "blanco", fiind al doilea căpitan al echipei, după Sergio Ramos.

Alex Sandro are 27 de ani şi se află la "Bătrâna Doamnă" de trei ani, timp în care a jucat în 117 meciuri şi a reuşit să înscrie de nouă ori şi să ofere 18 pase decisive.

45 de milioane de euro este cota lui Alex Sandro, conform Transfermarkt.de

60 de milioane de euro valorează Marcelo, potrivit aceleiaşi surse

Afla mai multe despre: marcelojuventusalex sandro 

viewscnt
Articole similare