Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afaceri între şeici? Newcastle vrea un fotbalist de la PSG

Afaceri între şeici? Newcastle vrea un fotbalist de la PSG

Premier League

Comentarii

Newcastle a pus ochii pe un fotbalist de la PSG. Keylor Navas (35 de ani), portarul de pe Parc des Princes, e dorit în Premier League.

Afaceri între şeici? Newcastle vrea un fotbalist de la PSG

Transferul lui Gianluigi Donnarumma gratis de la AC Milan i-a limitat oportunităţile lui Keylor Navas la PSG. Newcastle vrea să profite de faptul că portarul costarican şi-a pierdut locul de titular şi să-l aducă în Premier League. Potrivit AS, sursă citată de RMC Sport, "Coţofenele" îl vor pe Navas.

Totuşi, site-ul fichajes.net scrie că Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, nici nu vrea să audă de o despărţire de Keylor Navas, pe care-l consideră foarte important.

Keylor Navas a jucat doar 17 meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru PSG şi mai are contract cu gruparea de pe Parc des Princes până în vara lui 2024.

Newcastle a reuşit până acum două transferuri, de la preluarea clubului de către prinţul Mohammed bin Salman prin cel mai bogat fond de investiţii din Arabia Saudită. Kieran Trippier (Atletico Madrid) şi Chris Wood (Burnley) au fost transferaţi şi evoluează sub comanda lui Eddi Howe pe St. James's Park.

Afla mai multe despre: newcastlepsgkeylor navas 

viewscnt
Articole similare