Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afirmaţii josnice ale unei comentatoare la adresa unor români din tribune, în timpul meciului Simonei: ”Sper că se spală”

Afirmaţii josnice ale unei comentatoare la adresa unor români din tribune, în timpul meciului Simonei: ”Sper că se spală”

Tenis

Comentarii

Comentatoarea meciului Halep - Bouzkova de la Bell Fibe TV a făcut o remacă în timpul confruntării dintre cele două, care a atras indignarea suporterilor români care au urmărit partida.

Fanii care au urmărit meciul dintre Simona Halep - Marie Bouzkova din faţa televizorului au fost martorii comentarii jignitoare ale comentatoarei la adresa unor români aflaţi în tribune.

”Nu ştiu cine este comentatoarea de la SN1(1409), pe Bell Fibe TV. Ar trebui să ştie că există o comunitate mare de români în Toronto. Sunt intrigată că nu realizează că răneşte sentimentele oamenilor cu nişte comentarii nefondate”, a remarcat o telespectatoare pe Twitter.

Întrebată de alţi fani ce s-a întâmplat exact, aceasta a venit cu o completare.

”Au fost câteva imagini cu o familie drăguţă de români. Mama, tatăl, fiica şi fiul purtau tricouri galbene care formau numele Simonei. 'Poartă aceste tricouri zilnic, sper că le şi spală'!”, a spus comentatoarea.

Afla mai multe despre: haleptenisbell fibe tv 

viewscnt
Articole similare