Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aganovic, un fotbalist sincer: ”În prima repriză nu am jucat fotbal nici noi, nici ei!” Ce spune despre duelul cu CFR Cluj VIDEO

 Aganovic, un fotbalist sincer: ”În prima repriză nu am jucat fotbal nici noi, nici ei!” Ce spune despre duelul cu CFR Cluj VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

 Screciu a fost eliminat, în minutul 81, după un fault dur asupra lui Aganovici. Fofana a părăsit şi el terenul, după ce a primit două cartonaşe galbene într-un minut, primul pentru un fault, al doilea pentru proteste.

”Eu cred că meritam victoria, am avut mai multe şuturi pe poartă şi ocazii decât ei. Ne-am adaptat mai bine decât ei. Prima repriză n-am jucat nici unii, nici alţii, pe terenul asta nu se poate practica fotbal.  Repriza a doua am fost puţin mai sus peste ei şi meritam să câştigăm. 

Cu CFR este un meci diferit decât asta, o să fie mai mult un meci de luptă  Suntem pe concentraţi pe play off, atât, după vedem ce obiective o să fie” a precizat Adnan Aganovic, la finalul jocului de la Craiova.

În clasament, lider este FCSB, cu 34 de puncte, echipă urmată de CSU Craiova, cu 33 de puncte, de CFR Cluj, 31 de puncte, şi de Sepsi, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: aganovic 

viewscnt
Articole similare