Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul 007 de la FCSB: "Am 87 de chat-uri pe care le-am salvat pentru a demonstra asta!"

Agentul 007 de la FCSB: "Am 87 de chat-uri pe care le-am salvat pentru a demonstra asta!"

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al FCSB a fost condamnat la trei ani şi sase luni de închisoare pe 4 martie 2014 pentru evaziune fiscală.

"Pedeapsa complementară va fi până în septembrie 2019. Această pedeapsă îmi trasează nişte graniţe, am nişte limite pe care nu numai că nu le depăşesc, ci sunt în situaţia în care şi dacă ar fi bandă discontinuă nu aş depăşi. Eu nu vorbesc la telefon cu nimeni în afară de Gigi. Nici măcar cu membrii familiei. Tot ceea ce am discutat, am discutat pe diverse aplicaţii. Am 87 de chat-uri pe care le-am salvat pentru a demonstra că eu niciodată nu am încălcat această pedeapsă! Am agenţi prieteni cărora le-am spus clar să mă caute după 4 septembrie 2019!", a declarat MM Stoica.

El a reafirmat faptul că nu se ocupă de negocierea unor transferuri pentru FCSB, pentru a nu încălca interdicţia pe care o are din partea justiţiei. "Eu discut, spre exemplu, cu Dorin Rotariu, îl întreb dacă este interesat să vină la FCSB, îmi spune despre ce este vorba, comunic mai departe conducerii, în situaţia în care se ajunge la o înţelegere verbală, mă rog, aşa, jucătorul şi-ar manifesta dorinţa de a juca la noi. Intervine Valeriu Argăseală şi face propuneri concrete referitoare la salariu, la sume de transfer şi aşa mai departe. Totul se poate verifica. Doresc ca subiectul ăsta să fie închis o dată pentru totdeauna, pentru că sunt foarte atent la ceea ce fac. 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicasteauatransferuri 

viewscnt
Articole similare