Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul aruncă bomba despre Dennis Man. "Oamenii din anturajul Parmei, sideraţi!". S-au speriat când au văzut pe ce au plătit 13 milioane de euro

Agentul aruncă bomba despre Dennis Man. "Oamenii din anturajul Parmei, sideraţi!". S-au speriat când au văzut pe ce au plătit 13 milioane de euro

FCSB

Comentarii

Dennis Man a debutat la Parma şi a prins primele minute în Serie A, dar transferul a fost privit cu neîncredere în Italia. Impresarul român Florin Iacob a dezvăluit cum au reacţionat anumite persoane "din anturajul clubului Parma", la aflarea veştii că patronul a plătit aproximativ 13 milioane de euro pentru fostul jucător de la FCSB.

Gigi Becali şi-a îndeplinit visul în această iarnă şi a încasat cea mai mare sumă de transfer din istoria fotbalului românesc. Totuşi, oamenii din jurul Parmei au fost împărţiţi, în privinţa sumei de transfer plătită de patronul Parmei, în schimbul fotbalistului de la FCSB.

Oamenii din anturajul Parmei, sideraţi de transferul lui Dennis Man de la FCSB: "Acum şi-au mai revenit"

Transferul lui Dennis Man a fost unul dintre cele mai scumpe din Europa, în această iarnă, iar mutarea a surprins şi în Italia. După ce Parma a plătit 8.5 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă, s-a înţeles şi cu Gigi Becali asupra a 13 milioane de euro pentru trecerea lui Dennis Man de la FCSB. 

Iar suma de transfer pentru internaţionalul român a surprins. Impresarul Florin Iacob a oferit câteva informaţii din interiorul clubului Parma. Agentul a susţinut că anumite persoane au fost siderate de suma plătită de italieni. 

De asemenea, Florin Iacob a apreciat efortul făcut de FCSB şi de impresarii lui Dennis Man, care au făcut posibil transferul în Serie A: "Nimeni nu cred că-şi imagina. Personal, nu. E o mare realizare, banii care s-au încasat... Asta e realitatea. Sunt foarte mulţi bani pentru un jucător care prezintă un fotbal care nu spune multe, care se caută, expresie împrumutată de la Cornel Dinu. E o realizare a clubulu Steaua (n.r. - FCSB), a impresarilor.

Eu ştiu din anturajul clubului Parma, de la oameni fără putere de decizie, că erau sideraţi, acum şi-au mai revenit, după ce au făcut transferul lui Man, atâţia bani pe un jucător necunoscut pentru ei, fără anvergură în Europa. Patronul are 2 miliarde de dolari în conturi şi îşi permite să plătească", a declarat impresarul Florin Iacob, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, avertizaţi: "Dacă retrogradează, va fi foarte greu pentru ei "

Florin Iacob consideră că o retrogradare a Parmei i-ar putea pune în dificultate pe Valentin Mihăilă şi Dennis Man. 

"Patronul şi conducerea se pot justifica. Investim în tineri, chiar dacă retrogradăm şi facem o echipă puternică cu care să revin în Serie A. Problema pentru Man şi Mihăilă, dacă retrogradează, e că va fi foarte greu pentru ei în liga a doua. E foarte greu în fotbalul occidental", a mai spus Florin Iacob pentru Telekom Sport. 

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor avea o misiune dificilă în Serie A. Parma e pe penultimul loc în clasament, cu 13 puncte, fiind doar peste Crotone, cu 12 puncte. 

În ultima etapă, Parma a pierdut cu Bologna, pe teren propriu. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au intrat pe teren în a doua repriză. 

Afla mai multe despre: dennis mandennis man parmadennis man suma de transferflorin iacobpatron parmatransfer dennis man parmaserie adennis man serie a 

viewscnt
Articole similare