Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul care l-a adus pe Ekeng în România face acuzaţii grave: "Ar fi trăit azi dacă nu era văzut doar ca un negru!"

Agentul care l-a adus pe Ekeng în România face acuzaţii grave: "Ar fi trăit azi dacă nu era văzut doar ca un negru!"

Dinamo București

Comentarii

Laurette Loredana Nogo (29 de ani), agentul care l-a adus la Dinamo pe Patrick Ekeng, consideră că fotbalistul camerunez ar fi fost viaţă acum dacă dacă n-ar fi existat discriminare în România.

„Nici azi nu înţeleg cum s-a ajuns la aşa ceva. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu în acea noapte şi timp de un an după moartea lui. M-a afectat foarte mult personal, dar şi profesional. Şi astăzi, când privesc un meci, încă mă urmăresc acele imagini, dacă un jucător cade şi trec cinci secunde, deja simt că totul revine.Soţia şi copiii lui mi-au dat putere să nu mă învinovăţesc pentru cele întâmplate, deşi eu ar fi trebuit să o întăresc pe ea.

După moartea lui, am încercat să mai fac transferuri, dar în ultimul moment mă retrăgeam. În România, cu greu m-am convins să mai semnez jucători. Cât despre ceea ce s-a întâmplat, mereu o să am foarte multe de zis, dar câteodată e mai bine să păstrez pentru mine. Patrick ar fi trăit azi dacă nu era văzut doar ca un negru şi dacă doctorii şi-ar fi luat diplomele pe cunoştinţele meseriei şi nu prin relaţii sau bani”, a spus Laurette pentru Prosport.

Afla mai multe despre: ekengscandalnegrudinamo 

viewscnt
Articole similare