Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Bale, comentariu amuzant despre plecarea de la Real Madrid: "Dacă ajunge la Tottenham? Eu sunt fan Arsenal!"

Agentul lui Bale, comentariu amuzant despre plecarea de la Real Madrid: "Dacă ajunge la Tottenham? Eu sunt fan Arsenal!"

Real Madrid

Comentarii

Plecarea lui Gareth Bale (30 de ani) de la Real Madrid a devenit un subiect la modă în ultimele perioade de mercato. Agentul galezului a oferit o nouă reacţie cu privire la acest aspect şi a provocat rumoare în presa din străinătate. Zinedin Zidane (48 de ani), antrenorul "galacticilor" încearcă de mult să scape de Gareth Bale din vestiar.

În vară, a eşuat transferul lui Bale în China, acum Real Madrid pare dispusă să-l cedeze sub formă de împrumut, iar varianta cea mai plauzibilă a fost o revenire la Tottenham. Agentul său, Jonathan Barnett, a infirmat însă speculaţiile referitoare la o mutare a lui Gareth Bale în această iarnă.

"Dacă va ajunge la Tottenham? Eu vă spun doar că sunt suporter al lui Arsenal! Gareth va juca pentru Real Madrid următorul meci şi mai are 2 ani şi jumătate de contract. Va rămâne la Madrid şi totul va fi bine. Este unul din cei mai buni fotbalişti din lume şi fotbaliştii de o asemenea valoare nu sunt împrumutaţi! Ar fi ridicol!", a fost reacţia lui Barnett.

Gareth Bale are un salariu de 17 milioane de euro pe an, fiind în acest moment cel mai bine plătit fotbalist de la Real Madrid. Contractul lui expiră în iunie 2022.



 

Afla mai multe despre: gareth baleagenttransferplecarereal madrid 

viewscnt
Articole similare