Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Coutinho a făcut lumină! Unde i-ar plăcea brazilianului să joace dacă pleacă de la FC Barcelona

Agentul lui Coutinho a făcut lumină! Unde i-ar plăcea brazilianului să joace dacă pleacă de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Philippe Coutinho (27 de ani) vrea înapoi în Premier League. Unul dintre agenţii brazilianului a dezvăluit că fotbalistului i-ar plăcea mult să se întoarcă să joace în prima ligă din Anglia.

Kia Joorabchia, unul dintre agenţii lui Philippe Coutinho, a acordat un interviu pentru SkySports în care a spus că brazilianului îi surâde mai mult ideea unei reveniri în Premier League decât să joace în alt campionat. Coutinho e dorit de Chelsea, care vrea să-l aducă înapoi în Anglia. "Albaştrii" au început deja negocierile cu Barcelona pentru transfer.

"Coutinho ar fi încântat să se întoarcă în Premier League. S-a simţit bine mereu în Anglia şi iubeşte să joace acolo. Acum întrebarea este care vor fi condiţiile financiare pentru care cluburile vor fi dispuse să ajungă la o înţelegere", a spus Kia Joorabchia, agentul lui Coutinho, conform SkySports.

În afara de Chelsea, Coutinho mai e dorit şi de Tottenham în Premier League şi, la un moment dat, se discuta despre o posibilă întoarcere a sa la Liverpool. Philippe Coutinho a petrecut acest sezon sub formă de împrumut la Bayern, unde a fost cedat de FC Barcelona, dar bavarezii nu sunt dispuşi să plătească 90 de milioane de euro pentru brazilian, cât cer catalanii.



De asemenea, Coutinho poate fi inclus de FC Barcelona în tranzacţia cu care vor încerca să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou în vară.

Afla mai multe despre: philppe coutinhopremier league 

viewscnt
Articole similare