Experiențe împreună.
You are here:

Agentul lui Dan Petrescu i-a găsit echipă! E pe lista clubului asemănat cu Leicester. Campionatul puternic în care poate ajunge românul

Agentul lui Dan Petrescu i-a găsit echipă! E pe lista clubului asemănat cu Leicester. Campionatul puternic în care poate ajunge românul
Comentarii

Dan Petrescu poate reveni pe banca tehnică a unei echipe în această vară, în startul sezonului. De câteva luni, agentul românului i-a oferit mai multe oportunităţi, dar "Bursucul" a fost selectiv. Acum, ar putea reveni în campionatul puternic în care a fost apreciat, după ce a ajuns pe lista unui club important.

Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, unde a scris istorie cu cele trei titluri cucerite şi cu parcursul european, e liber de contract din februarie, atunci când s-a despărţit de Kayserispor. Ex-apărătorul lateral al naţionalei nu s-a grăbit, a analizat oportunităţile apărute, iar acum o şansă interesantă i se poate oferi. 

Dan Petrescu poate reveni într-un campionat puternic după ce şi-a pus agentul să-i caute echipă

În urmă cu o lună, el a recunoscut că şi-a pus agentul să-i caute un nou club. Reprezentantul său i-a adus oferte din zona Golfului, dar Dan Petrescu a ezitat şi i-a transmis că şi-ar dori să revină în Rusia. Principalul a lansat şi un mesaj public în care a recunoscut că aşteaptă oferte din Premier Liga. Iar dorinţa i s-ar putea îndeplini. 

Dan Petrescu ar putea reveni în Rusia, la cinci ani de la plecarea de la Kuban Krasnodar. Luni, publicaţia Sports.ru a scris că Dan Petrescu e pe lista lui Rostov. Câştigătoarea cupei din 2014 caută un nou antrenor, iar în presă au apărut numele celor doriţi. 

Românul concurează cu Murad Musaev, ultima dată la Krasnodar, şi cu Sanimir Stoilov, fostul selecţioner al Kazahstanului şi Bulgariei. "Nu au fost negocieri până în acest moment, dar aceşti specialişti sunt pregătiţi să vină. Vor fi purtate discuţii cu ei", susţine sursa citată. 

Dan Petrescu ia în calcul şi o posibilă revenire în Liga 1. 

În acest moment, Rostov e pe locul 12 în prima ligă, după două meciuri jucate. În sezonul trecut a terminat pe un dezamăgitor loc 13. Anul trecut, echipa a ajuns până în al treilea tur preliminar Europa League, dar a fost eliminată de Maccabi Haifa. 

Dan Petrescu, din nou în Rusia?

Ar fi a treia echipă pe care fostul internaţional român o antrenează în Rusia, după Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova, cluburi la care a fost apreciat.

Clubul de fotbal Rostov a fost asemănat cu Leicester, fosta campioană din Premier League care şi-a făcut loc printre giganţii Angliei. În 2016, jurnaliştii de la Associated Press au fost cei care au făcut comparaţia cu "vulpile". În acel an, Rostov a fost aproape să câştige titlul şi să întrerupă supremaţia cluburilor din Moscova şi a lui Zenit Sankt Petersburg. În următorul sezon, Rostov a jucat în grupele Champions League şi a ajuns până în optimile Europa League, unde a fost eliminată de Manchester United. 

 

 

 

viewscnt
Articole similare