Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Gareth Bale a clarificat situaţia starului galez: ”El nu vrea să revină în Premier League!”

Agentul lui Gareth Bale a clarificat situaţia starului galez: ”El nu vrea să revină în Premier League!”

Real Madrid

Comentarii

Jonathan Barnett, agentul lui Gareth Bale a vorbit despre situaţia fotbalistului, într-o intervenţie la BBC Radio.

Reprezentantul starului galez spune că Bale este fericit la Real Madrid şi nu exclude posibilitatea ca Gareth să-şi încheie cariera pe Estadio Santiago Bernabeu: ”Nu văd niciun motiv pentru care Gareth Bale să nu-şi termine cariera la Real Madrid. Eu nu cred că el vrea să revină în Premier League, aşa cum se scrie. Trăieşte la Madrid, un oraş absolut superb, are o viaţă plăcută, joacă pentru un club uriaş. Nu văd ce motive ar avea să plece” a subliniat Barnett, pentru BBC Radio.

Legat de speculaţiile care anunţă că galezul este transferabil, influentul agent a declarat: ”Nu am nicio idee care este valoarea sa de piaţă acum. Sunt cluburi care trebuie să decidă cât vor să plătească pentru el” a mai declarat Barnett pentru sursa citată.

Bale a explicat ce simte atunci când e fluierat de suporterii echipei sale

Fluierat aproape meci de meci pe Estadio Santiago Bernabeu de către proprii suporteri, starul galez a explicat într-un interviu acordat jurnalistului Erik Anders Lang ce simte în acele momente:

”Fluierăturile te fac să te simţi mult mai rău. Îţi pierzi încrederea în tine. Atunci când ratezi o ocazie şi eşti fluierat, din acel moment, poarta începe să devină chiar şi mai mică. Poţi risca să dezvolţi şi altfel de probleme. Aşa e la fotbal. Poţi juca extraordinar, dar dacă eşti atacant şi nu marchezi timp de cinci meciuri, lumea spune că traversezi o perioadă foarte proastă. Dacă tu ştii că joci bine şi eşti convins de asta, atunci opinia oamenilor nu mai contează. Indiferent ce se spune, îmi văd de treabă” a declarat Gareth Bale pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: gareth balereal madrid 

viewscnt
Articole similare