Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Gareth Bale a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorul galez în această vară. "Este o pierdere mare"

Agentul lui Gareth Bale a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorul galez în această vară. "Este o pierdere mare"

La Liga

Comentarii

Jonathan Barnett, agentul fotbalistului de la Real Madrid, Gareth Bale, a declarat că jucătorul galez nu va părăsi Madridul nici în această vară, în ciuda zvonurilor apărute în presa internaţională.

Chiar dacă nu are locul de titular garantat în garnitura lui Zinedine Zidane, Gareth Bale nu are de gând să plece din capitala Spaniei. Îi place mult Madridul şi mai are contract cu Real până-n vara lui 2022.

"Gareth este în regulă. Au mai rămas doi ani în contract. Îi place să locuiască la Madrid şi nu merge nicăieri. Încă este la fel bun precum oricare jucător din echipă. Totul ţine de Zinedine Zidane. Desigur, a existat interes, dar nu există club din lume care să şi-l permită. Este o mare pierde că nu este titular, dar nu va pleca", a declarat Barnett pentru BBC Sport.

Gareth Bale are peste 100 de goluri şi patru trofee ale Ligii Campionilor cu Real Madrid, însă nu se află în cele mai bune relaţii cu antrenorul Zinedine Zidane. S-a putut observa acest lucru şi în ultima etapă din La Liga, contra celor de la Leganes, când Zizou nu l-a inclus în lot pe galez, din "raţiuni tehnice". Totul a pornit din 2018, atunci când Zidane a insistat ca Bale să fie vândut, în pofida dorinţei britanicului de rămâne la clubl

"Gareth nu caută să-l depăşească pe Zinedine Zidane. Domnul Zidane a avut mare succes. Nu există ură. Domnul Zidane pur şi simplu nu vrea să-l joace. Gareth se antrenează în fiecare zi, şi o face bine", a mai spus Barnett.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare