Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Gareth Bale, atac frontal la Zinedine Zidane: "Nu ştiu ce are de gând acest domn”

Agentul lui Gareth Bale, atac frontal la Zinedine Zidane: "Nu ştiu ce are de gând acest domn”

Real Madrid

Comentarii

Impresarul lui Gareth Bale, Jonathan Barnett l-a atacat în cursul zilei de miercuri pe Zinedine Zidane, antrenorul de la Real Madrid cu care fotbalistul său este în conflict deschis.

Jonathan Barnett a mărturisit pentru Sky Sports că fotbalistul galez vrea să rămână la Real Madrid, dar şi că acesta nu se bucură de sprijinul antrenorului Zinedine Zidane. Bale mai are contract cu Real Madrid pentru încă trei sezoane şi a fost lăsat în afara lotului la victoria de duminică, scor 3-2 cu Villarreal.

După meci, Zidane a explicat pentru site-ul oficial al clubului decizia de a-l lăsat în afara lotului pe Gareth Bale: ”O puteţi interpreta aşa cum vreţi. Eu trebuie să aleg un anumit număr de jucători şi întotdeauna, unii vor rămâne în afara lotului”

Miercuri, Barnett a declarat pentru Sky Sports News: ”Bale vrea să rămână. Nu sunt sigur că domnul Zidane vrea acelaşi lucru. Dar vă pot confirma că Gareth vrea să rămână la Real Madrid. Are contract cu acest club şi vrea să-l respecte. Eu cred că în momentele sale foarte bune, în opinia mea, Gareth a fost printre primii 3 jucători din lume, Zidane are dreptul la opinie, poate că dumnealui nu gândeşte aşa. Nu-l voi critica, dar nu mi se pare firesc” a explicat agentul fotbalistului galez.

231 de meciuri are Gareth Bale la Real Madrid, perioadă în care a marcat 102 goluri şi a oferit 64 de pase decisive. Fotbalistul galez a marcat în finala Ligii Campionilor din 2014, dar şi în finala de anul trecut, când a reuşit probabil cea mai frumoasă execuţie din istoria competiţiei. 

Afla mai multe despre: jonathan barnettgareth balezinedine zidane 

viewscnt
Articole similare