Experiențe împreună.
You are here:

Agentul lui Ionuţ Radu clarifică situaţia portarului român. Dezvăluirea de ultimă oră în privinţa căpitanului de la tineret

Agentul lui Ionuţ Radu clarifică situaţia portarului român. Dezvăluirea de ultimă oră în privinţa căpitanului de la tineret

Echipa națională

Impresarul lui Ionuţ Radu a vorbit despre situaţia goalkeeper-ului român, convocat în premieră la prima reprezentativă cu ocazia dublei cu Norvegia şi Malta.

”Nu se pune problema ca Radu să facă parte din transferul lui Dzeko de la AS Roma. Absolut, nu!” a explicat Oscar Damiani la Radio TMW.

”Sper că vom lua cea mai bună decizie în privinţa lui. Poate va rămâne încă un an la Genoa, sau poate va face un nou sezon fantastic şi va reveni la Inter. Concret însă, el este un profesionist şi se comportă excelent” a mărturisit Oscar Damiani.

Andrei Radu, cel mai valoros fotbalist român al momentului

Cota căpitanului echipei naţionale de tineret a României continuă să crească fulminant, după sezonul excelent făcut în poarta "grifonilor".

La finalul acestei ediţii din Serie A, specialiştii de la Transfermarkt.de au actualizat cotele tuturor fotbaliştilor, iar Andrei Radu a ajuns să valoreze nu mai puţin de 15 milioane de euro, cu trei milioane mai mult faţă de update-ul din 1 martie 2019.

În momentul în care Genoa l-a transferat de la Inter, vara trecută, pentru opt milioane de euro, cota românului era de doar trei milioane de euro. Radu a avut, însă, evoluţii foarte apreciate şi a adunat 33 de meciuri în sezonul de debut în Serie A.

Astfel, la doar 22 de ani, Andrei Radu conduce detaşat în ierarhia celor mai valoroşi fotbalişti români ai momentului. Portarul lui Genoa este urmat în top 3 de Răzvan Marin, noul mijlocaş al lui Ajax fiind evaluat la nouă milioane de euro, pe acelaşi site, şi de Florin Andone şi Alexandru Mitriţă, ambii cotaţi la şase milioane de euro.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta