Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Ionuţ Radu pune la cale un transfer-surpriză: ”A demonstrat că este puternic”

Agentul lui Ionuţ Radu pune la cale un transfer-surpriză: ”A demonstrat că este puternic”

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu se pregăteşte de o schimbare. Agentul jucătorului a dezvăluit că portarul nu duce lipsă de oferte.

Agentul lui Ionuţ Radu pune la cale un transfer-surpriză:  ”A demonstrat că este puternic”

Aventura lui Ionuţ Radu la Inter este aproape de final, odată cu venirea lui Andre Onana la Milano, care se va lupta cu Samir Handanovic pentru postul de titular.

Transferul camerunezului în Serie A l-ar ”retrograda” pe român ca a treia variantă dintre buturi pentru vicecampioana Italiei, astfel că Radu a decis că este momentul să îşi caute un nou club. Din păcate pentru fostul căpitan al naţionalei U21, perioada sa la Milano se termină cu un gust amar, după ce greşeala sa din meciul cu Bologna i-a dat rivalei AC Milan şansa de a câştiga titlul.

Agentul Oscar Damiani a declarat că portarul român nu duce lipsă de oferte, iar în momentul de faţă se lucrează la materializarea celei mai bune mutări pentru goalkeeper-ul celor de la Inter.

"Are oferte, vom vedea. Sperăm să găsim o soluţie. Pe viitor poate fi portarul numărul unu al celor de la Inter, sunt sigur. A demonstrat că este puternic", a spus Oscar Damiani, potrivit Tuttomercatoweb.

  • 4 milioane de euro este cota de transfer a lui Ionuţ Radu, potrivit Transfermarkt.com

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, pe când avea doar 16 ani. Portarul făcuse pasul în Italia doar şase luni anterior, dar, impresionaţi de român, şefii de la Milano au decis să îl aducă de la Pergolettese.

Nouă ani mai târziu, Radu încă este legitimat la Inter, dar are doar cinci apariţii pentru prima echipă, motiv pentru care s-a decis că îşi doreşte să părăsească clubul. Este un caz de acum sau niciodată pentru Ionuţ Radu, care, ajuns la 25 de ani, are nevoie de meciuri pentru a putea aspira să continue într-un campionat de top.

Ionuţ Radu şi Răzvan Marin ar putea fi coechipieri din sezonul viitor! Anunţul făcut de presa din Italia

Afla mai multe despre: ionut raduinter 

viewscnt
Articole similare