Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Lukaku dezvăluie la ce echipă vrea să joace starul belgian: ”Visează să ajungă acolo”

Agentul lui Lukaku dezvăluie la ce echipă vrea să joace starul belgian: ”Visează să ajungă acolo”

Chelsea

Comentarii

Romelu Lukaku vrea să joace la Real Madrid. Cel puţin aşa anunţă unul dintre agenţii săi.

115 milioane de euro a plătit Chelsea pentru a-l achiziţiona pe Romelu Lukaku de la Internazionale Milano.

Super atacantul belgian este unul dintre cei mai buni marcatori din lume, iar agentul său confirmă că Lukaku şi-a dorit foarte mult să revină la Chelsea: ”În ultimul său sezon la United, Romelu şi-a dorit încă de pe atunci să meargă la Chelsea. Avea acest club în gând” a explicat Federico Pastorello.

Într-un interviu acordat pentru Sky Sports, Pastorello susţine că şi Real Madrid este un club la care Lukaku vrea să joace: ”El se gândea la Real Madrid, trebuie să admit asta. Este un vis pentru el atunci când vine vorba despre cariera sa” a adăugat impresarul fotbalistului.

Totuşi, pentru Lukaku va fi greu să ajungă în perioada următoare pe Bernabeu. Obiectivele grupării blanco pentru vara viitoare par clare: Kylian Mbappe şi Erling Braut Haaland.

Ajuns la 28 de ani, Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea până în 2026. El este cotat în prezent la 100 de milioane de euro. Masivul atacant de 1.91m a jucat în cariera sa pentru Anderlecht, Chelsea, West Bromwich Albion, Inter Milano, Everton sau Manchester United. El are 116 goluri marcate în Premier League, 47 de goluri în Serie A şi 33 de goluri în Belgia. La echipa naţională, Lukaku a înscris 68 de goluri în 101 meciuri.

Afla mai multe despre: romelu lukaku 

viewscnt
Articole similare