Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Mike Cestor a dezvăluit care este situaţia fotbalistului de la CFR. ”Ceea ce aruncă prin presă cei de la Cluj sunt doar fumigene şi nu înţeleg rostul lor!”

Agentul lui Mike Cestor a dezvăluit care este situaţia fotbalistului de la CFR. ”Ceea ce aruncă prin presă cei de la Cluj sunt doar fumigene şi nu înţeleg rostul lor!”

CFR Cluj

Comentarii

Mike Cestor a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR, iar fotbalistul nu ar mai fi pe placul lui Dan Petrescu.

Totul ar fi pornit de la egalul ardelenilor cu FCSB, scor 3-3, meci în care campioana României a fost egalată pe finalul meciului. La interviul de la finalul partidei, Dan Petrescu l-a criticat pe Cestor şi i-a reproşat că nu a avut reacţie la golul egalizator marcat de Iulian Cristea, fotbalist care şi-a spart capul la faza respectivă. 

Dan Petrescu ar fi decis să îl scoată din lot pe Cestor, dar se pare că fotbalistul va rămâne în Ardeal pâna la finalul sezonului. Agentul jucătorului a dezvăluit că jucătorul nu are ca obiectiv să prindă un transfer la o echipă din Liga 1.

CFR Cluj i-a făcut o ofertă lui Cestor, dar fotbalistul este decis să prindă un contract la o echipă din afară. Mihai Joiţa, agentul fotbalistul, a menţionat că probabilitatea ca Cestor să plece în această iarnă de la CFR este aproape nulă. De asemenea, impresarul fotbalistului a aruncat săgeţi către conducerea ardelenilor. 

”Ceea ce aruncă prin presă cei de la Cluj sunt doar fumigene şi nu înţeleg rostul lor!”

”Singura ofertă pe care o avem în acest moment este cea de la CFR Cluj de prelungire. Probabilitatea ca Mike Cestor să plece în acest moment este aproape nulă, adică va rămâne până în vară la CFR.

Iar în vară va merge foarte probabil la o echipă din străinătate. Obiectivul meu şi al lui Mike nu este să continuăm la o echipă din România. Ceea ce aruncă prin presă cei de la CFR Cluj, cu discuţii ale noastre cu FCSB, Craiova, Sepsi sau cine o mai fi, sunt doar fumigene, şi nu înţeleg care e rostul lor”, a declarat Mihai Joiţa, potrivit Fanatik

Mike Cestor a jucat pentru CFR în actualul sezon 22 de meciuri şi a înscris un singur gol. El este evaluat de sursa menţionată la 750.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr-liga 1-mike cestor 

viewscnt
Articole similare