Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Modric confirmă interesul croatului de a semna cu Inter: "Mai devreme sau mai târziu va juca în Italia"

Agentul lui Modric confirmă interesul croatului de a semna cu Inter: "Mai devreme sau mai târziu va juca în Italia"

Serie A

Comentarii

Luka Modric (32 de ani) încearcă să plece de la Real Madrid, iar agentul vicecampionului mondial a confirmat că acesta este mai mult decât încântat să ajungă la Inter.

Interesul pentru Modric este comun, pentru că atât Inter, cât şi jucătorul vor ca mijlocaşul croat să ajungă pe San Siro în cel mai scurt. Singura problemă este Real Madrid, care nu pare că vrea să îl lase pe vicecampionul mondial în Italia, dar chiar şi aşa, presa din peninsulă scrie că interesul clubului antrenat de Luciano Spalletti există în continuare. 

Luka Modric a fost inclus în lotul lui Real pentru Supercupa Europei împotriva lui Atletico Madrid, meci transmis în direct, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport. Joi va avea loc o întâlnire între preşedintele lui Real, Florentino Perez, şi jucător, însă agentul croatului s-a grăbit şi a confirmat interesul jucătorului de a schimba echipa. 

"Modric nu doar se gândeşte să joace la Inter, este entuziasmat de ideea de a avea un rol important la nerazzurri. Am sentimentul că mai devreme sau mai târziu, Modric va juca în Italia. A crescut urmărind Serie A", a declarat Marko Naletilic pentru Tuttosport. 

 

Afla mai multe despre: luka modricreal madridinter milanoimpresartransfersupercupa europei 

viewscnt
Articole similare