Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Radu Drăguşin, anunţ de ultim moment despre viitorul românului: "Asta vrea să facă!"

Agentul lui Radu Drăguşin, anunţ de ultim moment despre viitorul românului: "Asta vrea să facă!"

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (19 ani), fotbalistul lui Juventus, nu vrea să plece de la "Bătrâna Doamnă". Anunţul a fost făcut după ce s-a zvonit că Juve vrea să-l includă pe fundaşul român în tranzacţia care să-l aducă la Torino pe Manuel Locatelli (23 de ani), revelaţia momentului din fotbalul italian.

Agentul lui Drăguşin, anunţ ferm despre viitorul românului: "Vrea să rămână la Juventus!"

Juventus a pus ochii pe omul momentului din fotbalul italian, Manuel Locatelli, crescut la rivala AC Milan şi, pentru a scădea preţul mijlocaşului, e gata să-l trimită la Sassuolo pe Radu Drăguşin. Oferta ar fi una interesantă pentru Sassuolo, însă se pare că românul nu vrea să audă de plecarea de la Torino.

Drăguşin tocmai şi-a prelungit contractul cu Juventus, acum câteva luni, iar Florin Manea, agentul său, a anunţat că nu are de gând să părăsească "Bătrâna Doamnă" prea curând. "Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte din Anglia, din Germania, dar el vrea să joace la Juventus. Dacă face tot posibilul, cred că în cele din urmă va juca la Juventus. Inclus în negocierile pentru Locatelli? Pe noi nu ne-a sunat nimeni.

Astăzi le-am trimis un mesaj oficialilor lui Juve şi mi-au spus că nu este nimic. Dacă va pleca, o va face ca să joace, dar el vrea să rămână la Juventus. Eu am vorbit cu mama lui care caută casă, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august: sper că va rămâne la Juve", a spus Florin Manea, potrivit Agerpres.

Sassuolo vrea 40 de milioane de euro pentru transferul lui Manuel Locatelli.

Radu Drăguşin a jucat patru meciuri la echipa mare a lui Juventus în sezonul trecut, sub comanda lui Andrea Pirlo.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventusflorin maneaanuntviitor 

viewscnt
Articole similare