Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Ramos a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fundaşul lui PSG: "Nu e niciun dubiu!"

Agentul lui Ramos a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fundaşul lui PSG: "Nu e niciun dubiu!"

PSG

Comentarii

Rene Ramos, agentul lui Sergio Ramos (35 de ani) - fotbalistul lui PSG -, a anunţat viitorul fostului căpitan de la Real Madrid.

Agentul lui Ramos a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fundaşul lui PSG: "Nu e niciun dubiu!"

În contextul speculaţiilor cu privire la viitorul lui Sergio Ramos, agentul fotbalistului şi fratele său, Rene Ramos, a vorbit despre situaţia sa. Rene Ramos a spus că fundaşul spaniol va juca pentru PSG cât de repede va putea, când va fi apt. Mai mult, acesta a spus că nu se pune problema de rezilierea contractului

"Sergio va juca pentru PSG cât de repede va putea. Nu se va retrage şi nici nu va rupe contractul. Nu există dubii în privinţa viitorului său", a spus Rene Ramos, agentul lui Sergio Ramos, potrivit El Mundo.

Presa franceză a scris că şefii lui PSG şi-au pierdut răbdarea cu Sergio Ramos

La patru luni după transferul la PSG, Sergio Ramos nu a reuşit să debuteze pentru noua lui echipă, din cauza accidentărilor, astfel că oficialii clubului parizian iau în calcul să-i rezilieze contractul, potrivit presei franceze.  Potrivit Le Parisien, PSG consideră rezilierea contractului jucătorului de 35 de ani drept un scenariu posibil.

Însă, pentru acest lucru, PSG va trebui să ajungă la un acord cu fundaşul central spaniol, a cărui înţelegere actuală cu gruparea franceză este valabilă până în vara anului 2023.

"Încrederea pe care unii şi-au pus-o în fundaşul spaniol în momentul semnării contractului sau chiar după accidentarea suferită la gambă câteva săptămâni mai târziu nu mai este de nezdruncinat astăzi. Atat de mult a scăzut încrederea că va fi recuperat încât varianta rezilierii contractului, deşi nu este pe agenda zilei, nu mai pare science-fiction. PSG începe să admită că ar fi putut să fi greşit”, a notat ziarul francez.

Afla mai multe despre: sergio ramosagentviitoranuntpsgcontract 

viewscnt
Articole similare