Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Sandro Tonali a dezvăluit problemele jucătorului de la Newcastle: "Duce o bătălie grea împotriva dependeţei"

Agentul lui Sandro Tonali a dezvăluit problemele jucătorului de la Newcastle: "Duce o bătălie grea împotriva dependeţei"
Comentarii

Giuseppe Riso, agentul lui Sandro Tonali (23 de ani), jucător cumpărat de Newcastle în schimbul sumei de 64 de milioane de euro a dezvăluit problemele cu care se confruntă fotbalistul italian.

64 de milioane de euro a plătit locul patru din Premier League în sezonul trecut în această vară, celor de la AC Milan în schimbul mijlocaşului defensiv al naţionalei Italiei.

Sandro Tonali este implicat într-un scandal imens legat de pariuri ilegal, un scandal în care sunt şi fotbalişti acuzaţi că au pariat pe propriile meciuri.

Un alt principal suspect în acest caz, jucătorul celor de la Aston Villa, Nicolo Zaniolo, a părăsit joi, alături de Sandro Tonali, cantonamentul naţionalei Italiei.

Impresarul jucătorului celor de la Newcastle susţine că Tonali îşi va putea continua activitatea la echipa de club, deşi se află în vizorul autorităţilor competente.

„Sandro duce o bătălie grea împotriva dependenţei de jocuri de noroc. Sunt sigur că o va câştiga şi pe aceasta. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Newcastle, care au fost mereu alături de el.

Este în stare de şoc, Tremură şi este foarte trist. Sper că această experienţă îi va salva viaţa lui şi altora şi că îi va ajuta pe cei care au căzut pradă acestui viciu”, a declarat Giuseppe Riso, potrivit Daily Mail

Tonali ar putea evolua în următoarea partidă a "coţofenelor" în Premier League, meci în care Newcastle va primi vizita celor de la Crystal Palace, pe data de 21 octombrie.

„Sandro se antrenează şi ar putea juca sâmbătă pentru Newcastle. A înţeles că trebuie să înfrunte această problemă într-o manieră curajoasă şi să fie determinat. 

Clubul este în acest moment în totalitate de partea lui” a mai adăugat Giuseppe Riso.

Afla mai multe despre: sandro tonaliitalianewcastlemilan 

viewscnt
Articole similare