Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul Mino Raiola îi oferă Realului numărul 9 pe care îl caută. Anunţul momentului în Spania

Agentul Mino Raiola îi oferă Realului numărul 9 pe care îl caută. Anunţul momentului în Spania

Real Madrid

Comentarii

Influentul agent Mino Raiola l-ar fi propus oficialilor madrileni pe Marcos Thuram, atacantul Borussiei Moenchengladbach.

Fiul fostului mare internaţional francez, Lilian Thuram, impresionează în tricoul formaţiei germane, iar Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi din fotbalul mare, nu a ezitat să-l ofere atât Realului, cât şi Barcelonei, scrie presa din Spania.

Adus în 2019 de la Guingamp, Marcus a ajuns deja la 14 reuşite în tricoul formaţiei germane. La 22 de ani se anunţă deja un mare talent.

Cine este Marcus Thuram

Cunoscut drept fiul lui Lilian Thuram, Marcus este decis să-şi facă propriul nume în lumea fotbalului.

Puştiul lui Gladbach s-a născut la Parma, în Italia, acolo unde tatăl său evolua la acea vreme. A început fotbalul în 2007 la Olympique de Neuilly, apoi a trecut la Boulogne Billancourt şi ulterior la Sochaux.

Sochaux este şi echipa care l-a promovat în fotbalul mare, în 2015. După doi ani a plecat însă la Guingamp, acolo unde a evoluat timp de două sezoane şi a marcat 12 goluri.

Pentru 12 milioane de euro, Gladbach l-a transferat în 2019 pe fotbalistul care evolua deja în naţionala de tineret a Franţei. În ciuda faptului că s-a născut în Italia, Marcus a jucat la toate echipele de tineret ale Franţei şi vrea să evolueze pentru echipa naţională mare a acestei ţări.

Afla mai multe despre: marcus thurammino raiola 

viewscnt
Articole similare