Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agitaţie la Barcelona, linişte la Madrid! Sergio Ramos este aproape de prelungirea contractului. Modric şi Lucas Vazquez, următorii pe listă

Agitaţie la Barcelona, linişte la Madrid! Sergio Ramos este aproape de prelungirea contractului. Modric şi Lucas Vazquez, următorii pe listă

Real Madrid

Comentarii

Conform presei spaniole, Sergio Ramos îşi va prelungi contractul cu Real Madrid.

În timp ce Barcelona se chinuie să-l păstreze pe Leo Messi, la Madrid, apele par liniştite. Sergio Ramos este cel mai important jucător al "albilor", iar presa iberică anunţă că legendarul căpitan al Realului s-a înţeles cu oficialii clubului pentru un nou contract.

Lui Ramos îi expiră înţelegerea cu Real Madrid vara viitoare, dar Los Blancos nu vor să renunţe la liderul vestiarului "merengue". Chiar dacă Ramos voia doi ani de contract, cele două tabere au bătut palma pentru un acord pe încă un sezon, până în 2022. Sergio Ramos va încasa 12 milioane de euro anual şi a primit promisiunea că noua înţelegere poate fi extinsă ca urmare a randamentului său.

Modric şi Lucas Vazquez vor intra şi ei la discuţii

După ce va rezolva problema Sergio Ramos, Florentino Perez intenţionează să discute cu alţi doi fotbalişti ale căror contracte expiră în vara viitoare.

Croatul Modric vrea să se retragă de la Real Madrid şi a mărturisit că este gata să-şi reducă din contract, semn că cele două părţi sunt foarte aproape de o nouă înţelegere. Lucas Vazquez ar urma şi el să intre la discuţii pentru o prelungire pe un sezon, în aceleaşi condiţii financiare ca şi până acum.

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare