Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aguero are toate şansele să joace în continuare în UCL! Doi giganţi se bat pentru semnătura argentinianului, după ce City a fost exclusă din cupele europene

Aguero are toate şansele să joace în continuare în UCL! Doi giganţi se bat pentru semnătura argentinianului, după ce City a fost exclusă din cupele europene

Manchester City

Comentarii

Real Madrid şi Atletico Madrid sunt interesate de atacantul echipei Manchester City, Sergio Aguero, după ce campioana Angliei a fost exclusă timp de două sezoane din cupele europene, anunţă presa spaniolă.

Conform AS, cele două mari echipe din capitala Spaniei vor urmări cu atenţie situaţia starului argentinian, care mai are contract cu Manchester City doar până în vara anului 2021.

În vârstă de 31 de ani, Aguero joacă la City din 2011, atunci când a fost transferat de la Atletico, cu 40 de milioane de euro. De atunci, Aguero a adunat 363 de meciuri, 252 de goluri, 72 de pase decisive, precum şi 12 trofee cucerite în tricoul lui Manchester City.

Manchester City, exclusă două sezoane din cupele europene

UEFA a anunţat, vineri, că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul Manchester City s-a declarat “dezamăgit, dar nu surprins” de anunţul UEFA, anunţând că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sancţiunea decisă de Corpul UEFA de Control financiar al cluburilor.

Afla mai multe despre: city 

viewscnt
Articole similare