Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aguero "e disperat" să ajungă la Barcelona, dar Koeman nu-l vrea! Marea dorinţă a antrenorului olandez e alt atacant

Aguero "e disperat" să ajungă la Barcelona, dar Koeman nu-l vrea! Marea dorinţă a antrenorului olandez e alt atacant

FC Barcelona

Comentarii

Sergio Aguero (32 de ani) a anunţat că va pleca de la Manchester City în vara lui 2021, iar atacantul argentinian îşi doreşte să ajungă la FC Barcelona pentru a juca alătuti de Leo Messi (33 de ani), colegul său din naţionala "Albiceleste", însă Ronald Koeman nu-l vrea. Antrenorul olandez are în minte un alt atacant pe care-şi doreşte să-l antreneze pe Camp Nou, un conaţional de-al său.

Aguero "e disperat" să ajungă la Barcelona, Koeman nu-l vrea! Antrenorul olandez vrea un alt atacant pe Camp Nou

Cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, Sergio Aguero, va pleca liber de contract în vară de pe Etihad Stadium, după ce formaţia engleză l-a lăsat pe acesta să intre în ultimele luni ale înţelegerii cu clubul. Aguero nu mai e dorit la City, iar presa din Spania a speculat mult timp că acesta ar fi o variantă perfectă pentru Barcelona, dar se pare că nu toată lumea gândeşte aşa. Potrivit noilor informaţii apărute în presa spaniolă, Aguero "e disperat" să ajungă pe Camp Nou, doar că nu e dorit de Ronald Koeman.

Koeman îl vrea pe Memphis Depay (27 de ani), atacantul lui Olympique Lyon, care la rândul său va rămâne liber de contract în vară. Antrenorul Barcelonei l-a vrut pe Depay şi în vară, când a fost instalat pe banca tehnică, dar situaţia economică a clubului nu a permis îndeplinirea dorinţei tehnicianului batav. Acum, transferul lui Depay e mai aproape de realizat, deoarece atacantul va rămâne fără contract şi ar putea veni gratis, fără nicio cheltuială.

Aguero a jucat 454 de minute în 14 meciuri la Manchester City în acest sezon, timp în care a marcat de trei ori în toate competiţiile. De partea cealaltă, Depay a acumulat 2.359 de minute în 31 de meciuri pentru OL, în care a marcat de 15 ori şi a livrat nouă pase decisive în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: sergio agueroronald koemantransferbarcelonamemphis depay 

viewscnt
Articole similare