Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ahmetov vrea să dea lovitura la Şahtior! Un antrenor cu 13 trofee într-un campionat de top, ofertat să se duleze cu Lucescu şi Dinamo Kiev

Ahmetov vrea să dea lovitura la Şahtior! Un antrenor cu 13 trofee într-un campionat de top, ofertat să se duleze cu Lucescu şi Dinamo Kiev
Comentarii

Rinat Ahmetov încearcă să dea lovitura la Şahtior şi să-l convingă pe Massimiliano Allegri (53 de ani), fostul antrenor al lui Juventus, să semneze cu "Minerii".

Şahtior e la patru puncte în spatele lui Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, în clasamentul din Ucraina, iar Rinat Ahmetov vrea să schimbe antrenorul pentru a da un imbold echipei. Şi nu vrea să pună orice antrenor. Patronul miliardar de la Şahtior e în discuţii cu Massimiliano Allegri, fost campion al Italiei cu AC Milan şi Juventus.

Presa din Ucraina anunţă că, deşi îşi doreşte alt antrenor, Allegri ar urma să vină la Şahtior abia din vară, când actualul sezonu se va fi terminat. Sursa citată scrie că Allegri şi Şahtior sunt în negocieri, iar dacă antrenorul italian va fi de acord cu propunerea lui Rinat Ahmetov acesta va veni să se lupte la titlu în Ucraina şi să încurce pe Dinamo Kiev, echipa lui "Il Luce".

În prezent, după 17 etape scurse din campionatul Ucrainei, Şahtior Donţek e pe locul doi în clasament, cu 36 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului Dinamo Kiev.

De când a rămas fără echipă, despre Allegri s-a spus că e dorit de Real Madrid sau PSG, în perioadele în care echipele căutau antrenori.

Max Allegri, CV impresionant!

Massimilian Allegri e unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni din fotbalul european al zilelor noastre. A antrenat doar în fotbalul italian, la Sassuolo, Cagliari, AC Milan sau Juventus, iar în palmaresul se află multe trofee importante câştigate în special cu "Bătrâna Doamnă". Italianul e liber de contract din vara lui 2019, de când s-a despărţit de Juventus. Allegri are şase titluri de campion în CV, unul cu Milan şi cinci cu Juve, dar şi patru Cupe ale Italiei (toate cu Juventus) şi trei Supercupe (una cu AC Milan şi două cu torinezii).

Afla mai multe despre: rinat ahmetovofertaallegrisahtior 

viewscnt
Articole similare