Experiențe împreună.
You are here:

"Ai accepta o plimbare cu avionul privat al lui Cristiano Ronaldo?" Ce a răspuns aceast iepuraş Playboy fără să stea pe gânduri | GALERIE FOTO

"Ai accepta o plimbare cu avionul privat al lui Cristiano Ronaldo?" Ce a răspuns aceast iepuraş Playboy fără să stea pe gânduri | GALERIE FOTOgalerie foto

Diverse

Ines Trocchia are 24 de ani şi nu este interesată de vreo întâlnire cu starul portughez Cristiano Ronaldo. Fata este logodită şi are ochi doar pentru iubitul ei.

Ines a ajuns să pozeze şi în Playboy iar orice apariţie a sa pune pe jar orice bărbat. Frumoasă italiancă a fost invitată recent într-un show de televiziune unde a fost întrebată dacă ar accepta o călătorie în avionul privat al lui Cristiano Ronaldo. Răspunsul a fost unul care i-a surprins pe cei prezenţi în studio."Sunt logodită şi trăim o viaţă foarte fericită împreună. (Ronaldo) Nu este genul meu de barbat", a spus Ines.

GALERIE FOTO - Cele mai hot imagini cu Ines Trocchia

  • Ines Trocchia are 24 de ani, iar în prezent este asistentă TV pentru o emisiune despre Serie A, Tiki Taka. Modelul s-a făcut remarcat în trecut printr-o apariţie în Playboy, dar şi prin pictoriale în alte reviste dedicate bărbaţilor.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta