Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ai auzit de FC Jamshedpur? :) Aşa se cheamă echipa cu care a semnat un fost jucător de la Dinamo şi CFR Cluj

Ai auzit de FC Jamshedpur? :) Aşa se cheamă echipa cu care a semnat un fost jucător de la Dinamo şi CFR Cluj

Dinamo București

Comentarii

Fost jucător la Dinamo şi CFR Cluj, Aitor Monroy va juca în India pentru formaţia Jamshedpur FC.

Aitor Monroy, fotbalist în vârstă de 31 de ani, care în România a jucat pentru echipe ca Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Dunărea Călăraşi a semnat un contract pe un an cu indienii de la Jamshedpur FC.

El va fi coechipier la această formaţie cu un alt fotbalist care a trecut prin Liga 1, conaţionalul său Noe Acosta, fost jucător la U Cluj în 2010

Cine este Jamshedpur FC? Clubul este controlat de giganţii Tata Steel şi Amazon

Înfiinţată în urmă cu doar doi ani, Jamshedpur FC este patronată de una dintre cele mai mari companii de oţel din Asia (Tata Steel) şi recunoscută pentru că în stagiunea trecută l-a avut în lot pe celebrul fotbalist australian Tim Cahill.

Printre sponsorii echipei se numără şi platforma Amazon.in precum şi compania Air Asia.

În ciuda numelui prea puţin cunoscut în lumea fotbalului, Jamshedpur se bucură de facilităţi importante pentru un club de fotbal. Spre exemplu, formaţia benefciază de un superb centru de antrenament ultra modern, denumit JFC Campus şi localizat în Kadma. Noua formaţie a lui Monroy este antrenată de conaţionalul acestuia, Guillermo Fernandez Gonzalez.

În India evoluează momentan şi alţi doi fotbalişti din Liga 1. Modou Sougou joacă pentru Mumbai City, în timp ce Nerjius Valskis, fost jucător la U Craiova s-a transferat la Chennaiyin FC.

Afla mai multe despre: aitor monroydinamo bucureşticfr cluj 

viewscnt
Articole similare