Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ai crezut că poţi face faţă în Liga 1 cu acest lot de la Dinamo?” Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă în direct | EXCLUSIV

„Ai crezut că poţi face faţă în Liga 1 cu acest lot de la Dinamo?” Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă în direct | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo după un început de campionat cu rezultate sub nivelul aşteptărilor.

Ovidiu Burcă a vorbit în direct la Orange Sport despre perioada de la Dinamo

Deşi a fost omul care a reuşit să o readucă pe Dinamo în Superligă după doar un sezon petrecut în Liga 2, conducătorii clubului au decis să producă o schimbare la echipă. Astfel, în decembrie a fost instalat pe banca tehnică Zeljko Kopic, tehnicianul croat având misiunea de a o salva pe Dinamo de la retrogradare.

În direct la Orange Sport, Ovidiu Burcă a vorbit despre situaţia de la Dinamo din mandatul său şi a recunoscut că avea aşteptări mult mai mari în ceea ce priveşte rezultatele obţinute.

Dan Udrea: „Ai crezut că poţi face faţă cu lotul ăsta de la Dinamo în Liga 1?”

Ovidiu Burcă: „Am avut un an aparte. N-am putut aduce jucători. Am gestionat un grup de jucători de la începutul anului până la final. Am fost doar eu şi ei. Sincer da, credeam că putem face faţă în Liga 1 cu lotul ăsta. Cred că conceptul de joc pe care îl aveam ar fi putut fi o surpriză şi eram convins că ne putem descurca.

Doar că din mirajul ăsta cu promovarea...s-a creat o dinamică destul de ciudată şi n-am mai avut aceeaşi conexiune. Unora le-a fost greu să accepte că prindeau puţine minute, iar jucătorii care au venit nu au dat neapărat randamentul pe care îl voiam noi. E greu când jucătorii pe care îi aduci nu se ridică la nivelul dorit. Au fost mai multe lucruri, dar asta a fost ideea generală”

 

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare