Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ai nevoie de astfel de meciuri pentru titlu”. Cristiano Bergodi şi-a elogiat fotbaliştii după succesul cu Dinamo

„Ai nevoie de astfel de meciuri pentru titlu”. Cristiano Bergodi şi-a elogiat fotbaliştii după succesul cu Dinamo
Comentarii

Cristiano Bergodi e mândru de fotbaliştii săi după ce victoria pe care U Craiova a obţinut-o în faţa lui Dinamo, scor 1-0.

U Craiova a câştigat derbyul de pe Naţional Arena, scor 1-0, singurul gol al meciului cu Dinamo fiind înscris de Alexandru Cicâldău în minutul 28. Astfel, oltenii continuă parcursul perfect în Liga 1 unde se află pe primul loc cu maxim de puncte obţinute după primele 7 etape.

„Se poate spune că a fost o victorie italienească. Vreau să-mi felicit băieţii, a fost o victorie muncită. Toţi jucătorii au alergat şi au muncit pentru fiecare minge. Dacă vrei să te lupţi pentru titlu, ai nevoie de astfel de meciuri. Caracterul echipei s-a văzut după accidentarea lui Marius Constantin. Dacă era Mihăilă sau Koljic în acest meci, la fel de greu.

În a doua repriză am jucat mai retras. Încă nu au relaţii de joc cei noi. Căpăţână i-a ajutat şi mă bucură acest lucru. Nu am apucat să vorbesc cu Marius Constantin despre faza de la penalty. Arbitrul a văzut bine”, a declarat Cristiano Bergodi după Dinamo - Craiova, scor 0-1.

Următorul meci al oltenilor este cu Academica Clinceni, pe Ion Oblemenco, vineri, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: craiovabergodi 

viewscnt
Articole similare