Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ai un tatuaj de suflet?" VIDEO | Surpriză totală din partea unui titular din naţionala U21: ce şi-a putut imprima pe braţ

"Ai un tatuaj de suflet?" VIDEO | Surpriză totală din partea unui titular din naţionala U21: ce şi-a putut imprima pe braţgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a dezvăluit care este tatuajul său de suflet. Este vorba despre chipul străbunicii sale, pe care nu o poartă doar pe corp, ci şi în suflet.

"Anul şi chipul străbunicii mele, cea care a fost lângă mine când eram foarte mic. Eram foarte mic, nu mă apucasem încă de fotbal, dar ea a stat lângă mine mereu", a explicat Alexandru Cicâldău, atunci când a fost întrebat care este tatuajul său preferat.

Cicâldău nu este singurul internaţional român care îşi poartă membrii familiei pe corp. Nicolae Stanciu este probabil cel mai mare fan al tatuajelor dintre fotbaliştii români aflaţi în activitate, având nenumărate desene pe corp. 

"Majoritatea sunt cu sau despre oamenii importanţi din viaţa mea. Părinţii mei, fratele, sora mai mare. Cel mai important este cu bunica. Din păcate, nu se mai află printre noi, dar sper că e mândră de mine, de acolo, de Sus.

Ne-a crescut singură, şi pe mine, şi pe sora mai mare, părinţii erau la serviciu. Tatuajul e cu ea ţinându-mă în braţe când eram mic. Mai am numele fratelui tatuat, datele de naştere ale părinţilor", spunea Stanciu.

Moda tatuajelor printre fotbalişti vine de afară. De pildă, David Beckham are peste 40 de tatuaje. El ascunde o adevărată hartă a tatuajelor pe corpul său, iar fiecare dintre simboluri reprezintă câte o întâmplare din viaţa sa. În schimb, Cristiano Ronaldo nu are niciun tatuaj. Starul portughez nu şi-a înţepat corpul pentru a putea dona oricând sânge.

Afla mai multe despre: cicaladaucraiovatatuaj 

viewscnt
Articole similare