Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai vrut să îţi dai demisia după eşecul cu Silkeborg?”. Dică nu a stat pe gânduri şi a răspuns imediat: ”Am discutat cu patronul...”

”Ai vrut să îţi dai demisia după eşecul cu Silkeborg?”. Dică nu a stat pe gânduri şi a răspuns imediat: ”Am discutat cu patronul...”

FCSB

Comentarii

Înfrângerea clară a FCSB-ului de pe terenul lui Silkeborg, scor 0-5, nu i-a picat deloc bine lui Nicolae Dică.

”Ai vrut să îţi dai demisia după eşecul cu Silkeborg?”. Dică nu a stat pe gânduri şi a răspuns: ”Am discutat cu patronul...”

Silkeborg a învins-o fără emoţii pe FCSB, scor 5-0, în etapa a treia din grupele Conference League.

La conferinţa de presă dinaintea jocului cu Petrolul Ploieşti, Nicolae Dică a fost întrebat dacă s-a gândit să plece de la FCSB, după eşecul cu Silkeborg. 

"(n.r. dacă a vrut să demisioneze) Nu, cine a spus asta? Nici nu m-am gândit vreo secundă la treaba asta. Dacă mă gândeam să-mi dau demisia, mergeam cu prima echipă în Danemarca. Am avut discuţii cu patronul, a încercat să mă încurajeze.

Ne-am făcut o părere despre jucătorii care au evoluat. Asta a fost decizia clubului, să plătească acei bani pentru anumiţi jucători. Poate vor creşte şi se vor obţine bani pe ei.

(n.r. dacă meciul cu Petrolul e decisiv pentru viitorul său la FCSB) Nu ştiu ce să zic, nu m-am gândit la treaba asta. E uşor să vorbeşti cu mine. În momentul în care cineva nu are încredere, vorbim şi ne despărţim. Nu e niciun fel de problemă", a spus Dică, la conferinţa de presă.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Risto Radunovic şi Darius Olaru nu au făcut deplasarea în Danemarca. Motivul? FCSB a decis să îşi menageze jucători pentru lupta din campionatul intern.

Returul dintre FCSB şi Silkeborg este programat joia viitoare, 13 octombrie, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare