Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei! Confruntări decisive în UEFA Europa League

Aici ai meciurile zilei! Confruntări decisive în UEFA Europa League

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

19:55 Rapid Viena - Rangers 

Cele două sunt în lupta pentru calificarea în 16-imile competiţiei. Austriecii au prima şansă, atât pentru faptul că au cu un punct mai mult decât adversarii lor cât şi pentru că vor juca pe teren propriu partida decisivă. Echipa lui Andrei Ivan a eliminat FCSB în play-off şi poate ajunge din nou după trei ani în primăvara europeană. 

19:55 Besiktaş - Malmo 

Un nou duel direct pentru prezenţa în faza eliminatorie a Europa League. La fel ca şi austriecii, turcii sunt avantajaţi în aceeaşi măsură. Suedezii sunt la abia a doua prezenţă în grupele Europa League, iar o eventuală calificare ar fi o premieră pentru nordici. 

19:55 Akhisar - Standard 

Răzvan Marin şi echipa lui încearcă să strice socotelile celor de la Sevilla şi Krasnodar, favoritele grupei la startul campaniei. Belgienii trebuie să câştige pe terenul codaşei Akhisar, echipă care nu a obţinut vreun punct în această fază a competiţiei. Chiar şi în cazul unui succes, Standard trebuie să aştepte şi rezultatul partidei de la Sevilla. Ca să se califice Răzvan Marin şi coechipierii săi  au nevoie ca ruşii să nu piardă în Spania, sau în cazul unei victorii a anadaluzilor, aceasta să fie la cinci goluri diferenţă.

19:55 Rennes - Astana 

Francezii au rămas în cursa calificării după rezultatele din etapa trecută iar acum depind de ei pentru a reuşi să obţină accederea în 16-imi. Rennes are şase puncte şi cu o victorie va trece peste adversara ei din această seară. Echipa din Kazakhstan a ajuns sezonul trecut în faza eliminatorie a Europa League, aoclo unde a fost eliminată de Sporting. În schimb, pentru fosta echipă a lui Boloni va fi o premieră o astfel de performanţă.

19:55 PAOK Salonic - BATE

Este meciul în urma căruia Răzvan Lucescu s-ar putea bucura pentru o calificare în 16-imile Europa League. Deşi are doar trei puncte obţinute după primele cinci meciuri din grupă, echipa antrenorului român are în continuare şanse de a ajunge mai departe. O Victorie, indeferent de scor, coroborată cu un succes al lui Chelsea în faţa celor de al Vidi îi asigură locul secund în grupă vicecampioanei Greciei. Bieloruşii se gândesc şi ei la 16-imi. Condiţia pentru a ajunge acolo este ca ei să scoată măcar acelaşi rezultat pe care îl obţin şi ungurii. 

22:00 Celtic - Salzburg 

Celtic are toate atuurile pentru a obţine biletele pentru primăvara europeană. Joacă acasă, are nevoie de un singur punct, iar adversara este deja calificată. Un singur lucru le-ar putea strica planurile scoţienilor, faptul că cei de la Salzburg au acelaşi sponsor ca Leipzig, contracandidata la calificare a trupei din Glasgow. La egalitate de puncte, nemţii sunt avanatajaţi de rezultatele din meciurile directe. 

22:00 Olympiacos - AC Milan 

Este unul dintre meciurile serii unde calculele sunt cele mai simple pentru ajungerea în faza următoare a Europa League. Grecii trebuie să învingă pentru calificare doar că o victorie simplă nu le-ar fi suficientă. În tur, milanezii s-au impus cu 3-1 aşa că fosta campioană a Greciei are nevoie de un succes fie cu 2-0, fie la trei goluri diferenţă.  Dacă rezultatul de pe San Siro se va repeta, dar va fi în favoarea lui Olympiacos, grecii vor avea câştig de cauză graţie golaverajului. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: uefa europa leagueagenda zilei 

viewscnt
Articole similare