Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei. Dueluri de foc în Liga I şi un meci tare în Cupa Olandei

Aici ai meciurile zilei. Dueluri de foc în Liga I şi un meci tare în Cupa Olandei

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

20:00 Astra Giurgiu - Dinamo

Ultima rundă din Liga I din acest an le aduce faţă în faţă pe Astra Giurgiu şi pe Dinamo, astăzi, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomtv.ro. Startul ezitant de sezon este istorie la Astra, care pare să fi renăscut sub comanda lui Costel Enache. Fosta campioană din Liga I a revenit în lupta pentru calificarea în play-off, după ultimele rezultate. Acum se clasează pe poziţia a şasea, cu 28 de puncte acumulate, la fel ca prima echipă de sub linia de şase, Gaz Metan Mediaş.

Astra dă piept cu o altă echipă care a început dezamăgitor campionatul. Dinamo are parte de cea mai proastă linie de clasament din era modernă a fotbalului. Cu cinci victorii, şapte remize şi opt înfrângeri, echipa din Ştefan cel Mare se regăseşte pe poziţia a 11-a în clasament şi nu e de mirare că a schimbat deja trei antrenori. Sezonul a început cu Florin Bratu pe bancă, apoi, acesta a fost înlocuit cu Claudiu Niculescu, pentru ca, după numai câteva etape, acesta să îi lase locul lui Mircea Rednic.

17:30 FC Botoşani - Dunărea Călăraşi

FC Botoşani primeşte vizita celor de la Dunărea Călăraşi, astăzi, de la ora 17:30. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomtv.ro. Surpriza sezonului trecut din Liga I, FC Botoşani nu a reuşit să confirme în acest sezon şi n-a avut parte de cele mai bune rezultate, lucru care a dus la schimbarea antrenorului Costel Enache. Liviu Ciobotariu i-a luat locul pe bancă, iar lucrurile au părut să se îndrepte. În cele cinci etape cu noul antrenor pe bancă, moldovenii au adunat şapte puncte şi au urcat pe locul al 10-lea în clasament, la cinci puncte de locurile de playoff.

FC Botoşani întâlneşte Dunărea Călăraşi, care a acuzat din plin contactul cu Liga I. Echipa începuse excelent sub comanda lui Dan Alexa, iar fostul internaţional a ajuns pe lista celor de la Dinamo pentru a prelua banca tehnică. A preferat să rămână la Călăraşi, iar decizia nu s-a dovedit deloc inspirată. Dunărea a căzut pe locul 12 în clasament, loc de baraj, la cinci puncte în urma locurilor care i-ar asigura salvarea directă de la retrogradare.

21:45 Feyenoord - Utrecht

Mijlocul de săptămână programează meciuri şi în Olanda, unde se joacă optimile de finală ale Cupei. La Rotterdam, Feyenoord primeşte vizita celor de la Utrecht, de la ora 21:45. Una dintre echipele de tradiţie ale Olandei, Feyenoord, nu pare să se implice nici în acest an în lupta pentru titlu. Echipa antrenată de Giovanni van Bronckhorst este pe locul al treilea în clasament, la zece puncte de liderul PSV Eindhoven şi la opt lungimi de ocupanta locului secund, Ajax Amsterdam. Speranţele celor de la Feyenoord pentru un trofeu în acest sezon se leagă aşadar de Cupă, trofeu pe care l-a câştigat şi în sezonul trecut. Echipa a avut până acum un parcurs impecabil în Cupă, după 4-0 cu Gemert şi 5-1 cu ADO Den Haag.

Utrecht a avut şi ea un start bun de sezon, care o plasează la şapte puncte în urma adversarului de la mijlocul acestei săptămâni. Seria cea mai recentă a echipei lui Dick Advocaat arată patru meciuri fără înfrângere în campionat, din care a obţinut zece puncte. A fost 5-0 cu De Graafschap, 3-3 cu Excelsior, 3-1 cu Heracles Almelo şi 3-2 cu Heerenven. În Cupa Olandei, Utrecht a avut două victorii clare în tururile precedente. Mai întâi, a învins-o cu 2-0 pe MVV Maastricht, apoi, a trecut cu 5-1 de ASW Hendrik-Ido-Ambacht.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: dinamoastra 

viewscnt
Articole similare