Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei. Dueluri de foc în Premier League şi un meci extrem de interesant în Liga I

Aici ai meciurile zilei. Dueluri de foc în Premier League şi un meci extrem de interesant în Liga I

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

15:30 Southampton - Arsenal

Southampton se află într-o situaţie dramatică în acest moment. "Sfinţii" au acumulat doar nouă puncte în 16 etape şi ocupă penultimul loc în Premier League. Singura victorie a echipei antrenate de Ralph Hassenhuttl din acest sezon datează din 1 septembrie, 2-0, contra lui Crystal Palace. 

De partea cealalta, Arsenal are un sezon excelent sub comanda lui Unai Emery, chiar daca ocupa abia locul al cincilea. Tunarii au suferit doua doua esecuri in campionat, in 16 partide, chiar in primele doua etape: 0-2 cu Manchester City si 2-3 cu Chelsea. Au urmat insa zece victorii si patru remize pentru londonezi, care au acumulat 34 de puncte, cu 10 mai putine decat liderul Manchester City, care are insa un meci mai mult disputat. Meciul dintre Southampton şi Arsenal va fi în direct la Telekom Sport, de la ora 15:30.

18:00 Liverpool - Manchester United

Ultima zi a săptămânii aduce în scenă un adevărat derby de tradiţie din Premier League. Liverpool primeşte vizita celor de la Manchester United, de la ora 18:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomtv.ro. Echipa lui Jurgen Klopp încearcă să îşi prelungească seria de invincibilitate şi să rămână pe primul loc în clasamentul din Premier League. A rămas singura echipă neînvinsă din acest sezon din campionatul Angliei, iar palmaresul de 13 victorii şi 3 remize îi plasează pe cormorani la un punct în faţa celor de la Manchester City.

Liverpool dă piept cu un adversar de tradiţie, Manchester United, echipă care nu traversează însă un moment foarte bun. Sub comanda lui Jose Mourinho, diavolii au înregistrat cel mai slab start de sezon din ultimele trei decenii. Lucrurile s-au mai îndreptat însă după victoria cu Fulham din ultima etapă, scor 4-1.

20:00 FC Botoşani - FCSB

FCSB călătoreşte la Botoşani în etapa a 20-a din Liga I, penultima rundă înainte de pauza de iarnă. Partida se va disputa astăzi, de la ora 20:00, şi va fi în directă pe Telekom Sport 1 şi pe telekomtv.ro. FCSB a fost deturnată din cursa către primul loc de eşecul de la Sfântu Gheroghe, 2-4 cu Sepsi, în urmă cu două etape. Echipa lui Nicolae Dică avea până atunci o serie de cinci meciuri fără înfrângere în campionat, din care adunase 13 puncte. Remiza cu Dinamo adusese singurul pas greşit, iar pe parcurs căzuseră victime Voluntari, Astra, Poli Iaşi şi Gaz Metan. Roş-albaştrii şi-au revenit bine după eşecul cu Sepsi şi au învins-o fără drept de apel pe Viitorul, scor 2-0, în runda precedentă din Liga I.

Moldovenii sunt în revenire de formă de la instalarea lui Liviu Ciobotariu pe banca tehnică. În ultimele cinci etape, echipa a mai pierdut o singură dată, iar în plus au obţinut două remize şi două victorii. Cele opt puncte adunate au ajutat-o pe Botoşani să urce pe locul al nouălea în clasament, la patru puncte în urma locurilor de playoff.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare