Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei. Dueluri importante în campionatele tari plus o partidă cu miză mare în Liga I

Aici ai meciurile zilei. Dueluri importante în campionatele tari plus o partidă cu miză mare în Liga I

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

19:00 Jablonec - Slavia Praga 

Ultimul meci jucat în acest an în campionatul Cehiei îi oferă şansa Slaviei Praga să se distanţeze în clasament. Vicecampioana are însă o misiune dificilă. Va întâlni Jablonec, una dintre reprezentantele Cehiei în acest sezon al grupelor Europa League. Roş-albii din Praga sunt primii în clasament cu un punct peste rivala Viktoria Pleyn, în timp ce advesarii ocupă poziţia a patra înaintea partidei de astăzi. Meciul se joacă în direct pe Telekom Sport 2. 

19:30 Levadiakos - PAOK Salonic 

Echipa lui Răzvan Lucescu îşi continuă parcursul în campionat cu un meci în care va întâlni codaşa Levadiakos. Dacă se va impune liderul va reface diferenţa faţă de urmăritoarea Olympiacos, învingătoare aseară în faţa celor de la Lamia. PAOK a făcut un singur pas greşit până acum în campionat şi poate avea opt puncte avans în fruntea clasamentului înaintea ultimei etape din tur care va avea loc la sfârşitul săptămânii. 

20:00 Viitorul - CFR Cluj 

Un derby între ultimele două campioane ale României care închide etapa a 20-a a Ligii I. După victoria de aseară a celor de la FCSB, clujenii au fost egalaţi la puncte de echipa lui Dică, iar partida de diseară le poate conferi un avantaj sau nu înaintea marelui duel de sâmbătă între principalele două candidate la titlu. În cazul în care trupa lui Conceicao va pierde la două goluri diferenţă, atunci FCSB va deveni lider şi va avea şanse mai mari de a termina anul în poziţie de lider. Iar ardelenii au de ce să se teamă. Viitorul este singura echipă care a învins în acest sezon campioana CFR Cluj. Meciul se joacă în direct pe Telekom Sport 1. 

21:30 Atalanta - Lazio 

După patru remize, Lazio încearcă să revină la victorie în lupta ei cu echipele din Milano pentru un loc de Champions League. Dacă Inter este deja la 7 puncte distanţă, AC Milan are doar unul peste echipa din capitala Italiei. Doar că Lazio va întâlni o echipă pe terenul căreia se câştigă destul de greu. Atalanta este pe locul 11, dar poate face un salt de cinci locuri în cazul unui succes diseară. Romanii au un atu înaintea penultimei confruntări din runda a 16-a. Sunt neînvinşi în ultimele cinci întâlniri directe. Meciul se joacă în direct pe Telekom Sport 2. 

21:45 Derby - Nottingham 

Echipa lui Costel Pantilimon merge pe terenul unei alte candidate la promovare. Antrenată de Frank Lampard, Derby County, este pe poziţia a cincea şi încearcă să se apropie de locurile care duc direct în Premier League. Nu le va fi uşor alb-negrilor pentru că întâlnesc o echipă care a pierdut o singură dată în deplasare în acest sezon. În cazul unui succes, Nottingham Forest va ajunge peste adversara ei de astăzi în clasament, de care o separă în acest moment trei puncte. 

22:00 Alaves - Athletic Bilbao 

După un început foarte bun de sezon în care au învins-o şi pe Real Madrid, cei de la Alaves au pierdut din formă şi au ajuns pe locul 7 în clasament. Pot recupera în această rundă atunci când vor întâlni marea dezamăgire de până acum a campionatului, Athletic Bilbao. Bascii sunt pe loc retrogradabil şi doar o victorie îi scoate din zona roşie. Victoria din etapa trecută în faţa celor de la Girona le-a dat moral roş-albilor care nu au reuşit să câştige niciuna dintre ultimele trei deplasări de la Vitoria. Meciul se joacă în direct pe Telekom Sport 3.  

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: agenda betanomeciurile zilei 

viewscnt
Articole similare