Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei! Dueluri tari în Liga I şi în campionatul Spaniei

Aici ai meciurile zilei! Dueluri tari în Liga I şi în campionatul Spaniei

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

20:00 Dinamo - Universitatea Craiova

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei este cel dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Cele două se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Dinamo a uitat să mai câştige pe propriul teren, iar în acest moment are şase meciuri consecutive fără victorie acasă. Ultimul succes al "câinilor" a fost în urmă cu mai bine de trei luni. Pe 25 august, Dinamo o învingea pe Hermannstadt, scor 2-1, cu un gol marcat în ultima fază de Pesic.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are trei victorii consecutive în Liga I şi este la doar cinci puncte de liderul CFR Cluj. În partida din tur, oltenii s-au distrat cu echipa pregătită atunci de Florin Bratu şi s-au impus cu 3-0.

17:00 Gaz Metan - Hermannstadt

Gaz Metan - Hermannstadt se joacă astăzi, de la ora 17:00, în direct pe Telekom Sport 1. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest an. În primăvară, Hermannstadt a eliminat-o pe Gaz Metan din semifinalele Cupei României după ce a câştigat cu 1-0 pe teren propriu şi cu 3-2 la Mediaş. În acest sezon de Liga I, medieşenii au câştigat meciul din deplasare cu 1-0.

19:30 Real Madrid - Rayo Vallecano

Madrilenii au de luat o revanşă în faţa fanilor pentru eşecul de la mijlocul săptămânii, 0-3, cu ŢSKA Moscova, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Meciul a marcat cel mai usturător eşec al Realului, pe teren propriu, în era modernă a Ligii Campionilor. În campionat, "galacticii" au reuşit să facă uitat eşecul din deplasarea de la Eibar. Acum vin după o serie de două victorii consecutive fără gol primit: 2-0, cu Valencia, şi 1-0, cu Huesca.

Adversara de astăzi a Realului, Rayo Vallecano, a acuzat din plin contactul cu prima ligă. Echipa de lângă Madrid a adunat doar zece puncte în primele 15 etape şi se regăseşte pe locul al 19-lea în clasament.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: telekom sportbetanorayoreal madrid 

viewscnt
Articole similare