Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei! Partidă decisivă pentru tricolore la EHF Euro 2018. Dueluri tari şi în UEFA Champions League

Aici ai meciurile zilei! Partidă decisivă pentru tricolore la EHF Euro 2018. Dueluri tari şi în UEFA Champions League

Handbal

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la 19:00 | Ungaria - România - EHF Euro

Echipa naţională a României întâlneşte, la 19:00, reprezentativa Ungariei, în ultimul meci din grupa a doua principală a Campionatului European de handbal feminin din Franţa. După pasul greşit cu Olanda, echipa lui Ambros Martin şi-a revenit şi a învins Spania, marţi, şi are prima şansă la câştigarea grupei a doua şi de a merge în semifinale.

De la 19:55 | Real Madrid - ŢSKA Moscova - UEFA Champions League - Telekom Sport 1

Real Madrid primeşte vizita formaţiei ruse ŢSKA Moscova, de la 19:55, în ultima etapă din Grupa G a Ligii Campionilor. Pentru deţinătoarea trofeului, este un meci lipsit de miză, întrucât are deja asigurată prima poziţie, în timp ce ŢSKA Moscova se află la egalitate de puncte cu Viktoria Plzen şi trebuie să obţină un rezultat mai bun decât formaţia cehă cu AS Roma, pentru a merge în Europa League, fiindcă Plzen este avantajată de meciurile directe.

De la 22:00 | Şahtior - Lyon - UEFA Champions League - Telekom Sport 3

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii are loc la Kiev între Şahtior Doneţk şi Lyon. Oaspeţii sunt avantajaţi şi de o remiză, dar ucrainenii se pot califica dacă vor câştiga acest meci. În schimb, dacă pierd, teoretic pot pierde şi locul 3 în grupă, în cazul în care Hoffenheim câştigă pe Ettihad Stadium.

De la 22:00 | Ajax - Bayern - UEFA Champions League - Telekom Sport 3

Ajax - Bayern Munchen este un alt meci foarte interesant al ultimei runde. Bavarezii pot pierde primul loc în grupă dacă pierd la Amsterdam, dar sunt calificaţi deja, la fel ca echipa olandeză, în turul următor al competiţiei. Benfica termină această grupă pe locul 3.

De la 22:00 | Valencia - Manchester United - UEFA Champions League

Tot de la 22:00 se joacă şi ultimele meciuri din grupa lui Juve. Echipa lui Cristiano Ronaldo e pe primul loc şi trebuie să câştige în Elveţia, daca United bate la Valencia pentru a-şi păstra primul loc în grupă. Spaniolii merg în Europa League, indiferent de rezultatul confruntării cu echipa lui Jose Mourinho.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: champions leagueromaniahandbal 

viewscnt
Articole similare