Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei! Partide stelare în Champions League şi România la Europeanul de handbal

Aici ai meciurile zilei! Partide stelare în Champions League şi România la Europeanul de handbal

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la 22:00 | Liverpool - Napoli - UEFA Champions League - Telekom Sport 1
Cel mai aştepat meci al zilei din UEFA Champions League se joacă de la 22:00 ş şi le aduce faţă în faţă pe Liverpool şi Napoli, care luptă pentru calificarea în optimi. Cormoranii au nevoie de o victorie pentru a se califica, însă trebuie să învingă cu 1-0 sau la o diferenţă de două goluri pentru a trece peste italieni în clasament. (DETALII)

De la 22:00 | Barcelona - Tottenham - UEFA Champions League - Telekom Sport 2


De la aceeaşi oră, Barcelona şi Tottenham se întâlnesc în Grupa B, într-un meci cu o miză imensă pentru oaspeţi. Englezii sunt pe locul 2 în grupă, însă doar o victorie pe Camp Nou i-ar face să fie siguri de calificare. În caz contrar, Tottenham va depinde de rezultatul partidei Inter - PSV.

De la 19:00 | România - Spania - Campionatul European de handbal feminin
Elevele lui Martin Ambros dispută în această seară al doilea meci din grupele principalele ale Europeanului de handbal feminin, iar victoria le-ar plasa într-o situaţie excelentă pentru calificarea în semifinale. Învinse de Olanda în prima partidă, Neagu & Co speră să-şi refacă moralul în faţa unei echipe care e deja eliminată de la acest turneu final.

De la 22:00 | Inter - PSV - UEFA Champions League - Telekom Sport 4
Inter şi PSV se întâlnesc într-o partidă din Grupa B, în urma căreia italienii speră să obţină biletele pentru optimile competiţiei. Inter depinde de rezultatul partidei Barcelona - Tottenham, însă în cazul în care englezii nu se vor impune în Spania au toate şansele să se califice.

De la 22:00 | Steaua Roşie - PSG - UEFA Champions League - Telekom Sport 3
Tot de la 22:00 avem şansa să-i urmărim din nou la lucru pe Mbappe, Neymar şi Cavani. Starurile lui PSG trebuie să se impună pentru a fi sigure de calificare, iar victoria zdrobitoare din tur le dă speranţe (6-1) că vor face un nou meci memorabil.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: betanomeciurile zileitransmisiuni 

viewscnt
Articole similare