Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei. Partide tari în Anglia, Spania şi Franţa

Aici ai meciurile zilei. Partide tari în Anglia, Spania şi Franţa

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

22:00 Tottenham - Chelsea, Cupa Ligii Angliei

A doua săptămână din 2019 aduce în scenă meciurile din manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii Angliei. Astăzi, de la ora 22:00, Tottenham o înfruntă pe Chelsea. Ambele vin după un final de săptămână încununat de succes în Cupa Angliei, unde au obţinut calificarea în 16-imi. Tottenham a învins-o cu 7-0 pe Tranmere, într-un meci în care Llorente a marcat un hattrick, Aurier o "dublă", iar Son Heung-Min şi Kane câte un gol. De cealaltă parte, Chelsea a trecut cu scorul de 2-0 de Nottinham Forest, prin dubla lui Alvaro Morata.

În Cupa Ligii, Tottenham a avut trecut până acum de trei tururi preliminare. Cel mai dificil a fost în prima rundă, contra lui Watford, când elevii lui Mauricio Pochettino s-au impus la loviturile de departajare pentru a obţine calificarea. A urmat o victorie clară cu West Ham United, scor 3-1, apoi încă una pe măsură contra lui Arsenal, scor 2-0. Chelsea a avut şi ea primul tur cel mai dificil. A eliminat-o pe Liverpool, scor 2-1, după ce a revenit de la 0-1, cu două goluri marcate în ultimele zece minute. După acel meci a venit o victorie cu 3-2 în faţa lui Derby County şi un succes cu 1-0 în faţa lui Bournemouth.

22:30 Gijon - Valencia, Cupa Regelui

Cupa Regelui a rămas pentru Valencia singura şansă pentru un trofeu în acest sezon. De 11 ani aşteaptă "liliecii" un nou trofeu în această a doua competiţie a Spaniei, competiţie pe care au câştigat-o de şapte ori în trecut. Stagiunea precedentă, Valencia a spus adio Cupei în faza sferturilor, fiind eliminată de FC Barcelona. Echipa a avut un prim tur mai lejer în actualul sezon şi a trecut fără emoţii de echipa din liga secundă, Ebro, după 2-1 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu.

De cealaltă parte, Sporting Gijon a fost nevoită să treacă de trei tururi în actualul sezon. A eliminat-o în primă fază pe Numancia, scor 2-1, apoi a trecut la loviturile de departajare de Rayo Majadahonda. În faza 16-imilor, echipa antrenată de José Alberto López a eliminat-o pe Eibar, după o victorie cu 2-0 pe teren propriu şi o remiză la doi în deplasare.

22:00 Lyon - Strasbourg, Cupa Ligii Franţei

Olympique Lyon continuă lupta pentru unul dintre cele două trofee care i-au mai rămas la îndemână. La trei zile distanţă după ce s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Franţei, 2-0, cu Bourges Foot, Lyon luptă pentru calificarea în semifinalele Cupei Ligii. De cinci ani nu a mai ajuns atât de departe în Cupa Ligii, dar acum traseul pare să o avantajeze. În turul precedent, elevii lui Bruno Genesio au învins-o cu 3-2 pe Amiens.

Şase victorii, opt remize şi cinci înfrângeri a fost palmaresul lui Strasbourg până acum. Oaspeţii din acest meci vin după o serie de două victorii în toate competiţiile. Au învins-o pe Marseille în turul precedent al Cupei Ligii, la loviturile de departajare, apoi a trecut de Nice în ultima etapă de campionat, scor 2-0.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: betano 

viewscnt
Articole similare