Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Aici nu e interzis să ieşi din casă”. Liviu Antal, fotbalistul român care stă fără grija reducerii salariului | EXCLUSIV

„Aici nu e interzis să ieşi din casă”. Liviu Antal, fotbalistul român care stă fără grija reducerii salariului | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Liviu Antal (30 de ani) se fereşte din Lituania de coronavirusul care n-a ocolit aproape nicio ţară de pe planetă. Fostul golgheter al Ligii 1 din sezonul 2013-2014 joacă din 2017 la Zalgiris şi a discutat cu Telekom Sport despre modul în care face faţă pandemiei.

Liviu Antal a ajuns la Zaligiris în luna iulie a anului 2017 din postura de jucător liber de contract după ce a părăsit-o pe CFR Cluj.

„Aici momentan nu e interzis să ieşi din casă. E interzis să ieşi în grupuri şi e obligatoriu să porţi mască sau eşarfă, sau orice ca să îţi acoperi gura şi nasul. Sunt închise absolut toate restaurantele, cafenelele, şcolile. Nu sunt atât de multe cazuri, nu au murit atât de mulţi oameni, deci e un pic mai ok faţă de România.

(Cât de greu e fără fotbal?)


Foarte greu, ţinând cont că eşti obişnuit zilnic să ai antrenament şi să ai contact cu fotbalul. În momentul de faţă nu ai nici cea mai mică activitate, în afară de antrenamentele pe care ţi le-a dat echipa care să te ţină într-o formă cât de cât bună.

Nu se vor face antrenamente şi nu se va relua campionatul cât timp e situaţia aceasta, cât timp e ţara în carantină. Apoi, trei săptămâni la vom avea de pregătire”, a declarat Liviu Antal în exclusivitate pentru Telekom Sport.

65 de goluri a marcat Antal de când evoluează la Zalgiris, echipă cu care mai are contract până în vara acestui an. Situaţia financiară pare bună în Lituania, acolo unde nu se pregătesc reduceri salariale.

„Nu am primit absolut nicio înştiinţare şi nici lumea din club cu care am vorbit nu ne-a adus la cunoştinţă că ne vor tăia salariile. Sperăm să rămână aşa şi să ne încasăm banii”, a completat mijlocaşul.

Cu o singură prezenţă sub tricolor, Antal visează în continuare la echipa naţională

„Atât timp cât voi juca fotbal, mă voi gândi la echipa naţională, e adevărat. Fiecare selecţioner are o strategie şi sunt sigur că îşi va face lotul în aşa fel încât să îşi îndeplinească obiectivele. M-aş bucura să aibă ochi şi pentru mine, aş veni cu sufletul deschis şi aş da tot ce am mai bun ca să îl ajut”, a încheiat Antal interviul acordat pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: antallituaniatelekom sport 

viewscnt
Articole similare