Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici s-a ajuns la Dinamo: "Dacă ne uităm peste clasament, e un meci pentru evitarea retrogradării"! Cosmin Contra schimbă foaia pentru meciul cu Astra

Aici s-a ajuns la Dinamo: "Dacă ne uităm peste clasament, e un meci pentru evitarea retrogradării"! Cosmin Contra schimbă foaia pentru meciul cu Astra

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a prefaţat meciul din subsolul Ligii 1, cu Astra. Tehnicianul ia în calcul mai multe schimbări pentru următoarea partidă din campionat.

LIVE VIDEO | Dinamo - Astra, vineri, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Dinamo şi Astra au început slab noul sezon din Liga 1. "Câinii" au doar cinci puncte şi sunt pe locul 14, în ciuda investiţiilor la nivelul lotului, în timp ce giurgiuvenii sunt ultimii din Liga 1, cu patru puncte:

"Trebuie să urmeze un nou început. Frumuseţea acestui sport e că după o evoluţie ştearsă poţi spăla imaginea şi putem câştiga trei puncte după patru înfrângeri. Cu Sepsi meritam să pierdem. Vineri, putem spăla această ruşine şi să câştigăm cele trei puncte şi să începem să avem şi noi încredere că putem ajunge acolo unde putem ajunge. 

Dacă ne uităm peste clasament, e un meci pentru evitarea retrogradării. Astra are un început prost campionat, dar vine după victoria cu Iaşi. Am încredere că după discuţiile avute cu băieţii, după partida cu Sepsi, băieţii vor avea o evoluţie bună. Pentru mine serile de după meciul cu Sepsi serile au trecut greu. Nu am găsit o explicaţie pentru meciul cu Sepsi. La acest joc nu am mai fost echipa care domină adversarul, care controlează partida. Am fost o echipă debusolată, care a uitat să joace fotbal. Eu cred că jucătorii ar trebui să fie primii care au dorinţa revanşei. Sunt conştienţi că trebuie să facă un pas înainte şi tot ce se face la antrenamente să se vadă şi pe parcursul jocului", a declarat Cosmin Contra.  

Cosmin Contra pregăteşte schimbări pentru meciul cu Astra

După ce şi-a criticat jucătorii în urma înfrângerii cu Sepsi, Cosmin Contra se gândeşte să facă schimbări în echipa de start: "Ne gândim la schimbări, toată săptămâna ne-am gândit şi sperăm să găsim formula ideală pentru a aduce prima victorie. Nu e uşor cu 12 jucători noi, dar încă nu avem o echipă, nu avem automatisme de joc. Acest lucru se face în timp, iar în fotbal nu există mult timp. Am insistat ca jucătorii să înţeleagă că avem nevoie de rezultat, înaintea jocului frumos. 

Din păcate, nici noi nu am putut schimba tensdinţa rezultatelor negative. Eu încerc să găsesc formula ideală, încerc să ajung la jucători, nu e o situaţie uşoară, dar cine mă cunoaşte ştie că sunt luptător şi că voi lupta până la capăt.

Le-am spus jucătorilor, după meciul cu Sepsi, că nu suntem demni să purtăm tricoul şi sigla clubului. Imaginea de după meciul cu Sepsi nu e cea dorită de mine. Le spun suporterilor că voi face tot ce depinde de mine ca să schimbăm faţa echipei. Eu cred că faţa echipei s-a schimbat în bine, dar la nivel de rezultate trebuie să schimbăm ceva", a mai spus antrenorul lui Dinamo.  

Afla mai multe despre: cosmin contradinamodinamo astra 

viewscnt
Articole similare