Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici sunt duelurile zile! Astăzi sunt meciuri importante din Europa League

Aici sunt duelurile zile! Astăzi sunt meciuri importante din Europa League

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

17:50 FC Astana - Dinamo Kiev

Astana şi Dinamo Kiev sunt în vârful grupei cu un număr egal de puncte, opt. Astfel că înfruntarea poate decida echipa care se va califica de pe primul loc, în timp ce echipa care va pierde va mai sta cu emoţii până la ultima etapă, în cazul în care Rennes câştigă meciul cu Jablonec. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 2. 

19:55 Vorskla Poltava - Arsenal 

Arsenal este deja calificată, aşadar poate trata meciul cu Vorskla cu jucătorii care au evoluat mai puţin, pentru a îi odihni pe cei mai importanţi pentru etapa din campionat. Vorskla a pierdut avantajul terenului prorpiu, din cauza situaţiei tensionate din acea parte a Ucrainei şi instaurarea legii marţiale, UEFA a decis ca partida să fie mutată pe stadionul Olimpic din Kiev. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 2. 

19:55 AC Milan - Dudelange

AC Milan are nevoie neapărată de victorie, pentru că are un punct mai puţin decât liderul Betis Sevilla şi este la egalitate cu Olympiakos. Chiar dacă la prima vedere pare un meci uşor cu echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj, meciul din tur a fost câştigat chinuit de "diavoli", cu 1-0. În plus, Gattuso are o listă imensă de jucători indisponibili, din cauza accidentărilor. Partida va fi în direct pe Telekom Sport 3. 

22:00 Chelsea - PAOK Salonic

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi la care joacă Alin Toşca are în continuare şanse de calificare, chiar dacă mai mici, şi poate profita de faptul că Chelsea şi-a asigurat deja locul în faza superioară a competiţie. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1. 

22:00 Standard Liege - FC Sevilla

Cei de la Standard Liege sunt obligaţii să câştige meciul cu Sevilla pentru a mai spera la calificare, însă nu le va fi deloc uşor. Sevilla este actualul lider din Spania, cu un punct peste FC Barcelona şi îl are în componenţă pe unul dintre cei mai buni marcatori din La Liga, portughezul Andre Silva. Belgienii au pierdut meciul tur într-o manieră categorică, 1-5. Duelul va fi în direct pe Telekom Sport 2. 

22:00 Apollon Limasol - Lazio Roma 

Lazio şi Frankfurt sunt deja calificate din Grupa H, dar asta nu înseamnă că Simone Inzaghi poate trata meciul mai superficial, pentru că probabil ţinteşte primu loc în grupă, pentru care nemţii sunt în avantaj cu trei puncte, astfel că victoria în Cipru este absolut necesară. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 3. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: meciurile zileieuropa leaguebetano 

viewscnt
Articole similare