Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici sunt duelurile zilei! Meciuri interesante în campionatele Europei plus finala Cupei Davis

Aici sunt duelurile zilei! Meciuri interesante în campionatele Europei plus finala Cupei Davis

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei şi principalele cote de pariere.

 20:30 Poli Iaşi - FCSB

FCSB se întoarce pe stadionul pe care a pierdut practic titlul în sezonul trecut. Roş-albaştrii au fost învinşi de ieşeni şi în campionatul regulat şi în play-off, iar acum au de recuperat un ecart de cinci puncte faţă de liderul CFR Cluj. Moldovenii au moral bun după ce au reuşit să pună capat runda trecută seriei de cinci înfrângeri consecutive. Alb-albaştrii sunt acum în afara locurilor retrogradabile şi vor să îi facă un cadou frumos antrenorului Flavius Stoican, cel care ieri a împlinit 42 de ani. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1. 

15:30 Bournemouth - Arsenal 

Tunarii au şansa să se apropie de poziţiile care duc în Champions League în cazul în care vor reuşi să se impună pe terenul revelaţiei Bournemouth. Echipa lui Unai Emery are trei remize la rând în campionat, iar acum este la 4 puncte de locul 4 deţinut de Chelsea. Şi gazdele vor face un salt important în cazul unui succes. Vor ajunge chiar în spatele lui Arsenal, pe 6, depăşindu-le pe Everton şi Manchester United. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1. 

19:00 Lazio - AC Milan 

Este derbyul etapei a 13-a din campionatul italian. Cele două sunt în luptă directă pentru poziţia a 4-a, ultima care permite accesul în viitoarea ediţie a Champions League. Lazio are un punct peste AC Milan înaintea întâlnirii de pe Olimpico. Pe teren propriu, lazialii au fost învinşi în acest sezon doar de Inter şi Napoli, în timp ce rossonerri au două succese externe în această stagiune. Partida va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 2. 

17:15 FC Sevilla - Valladolid 

După remiza de aseară din derbyul Atletico - Barcelona, Sevilla are marea şansă să ajungă lider în La Liga. Dacă se vor impune în faţa surprizei Valladolid, obiectivul va fi îndeplinit. Andaluzii întâlnesc diseară o echipă incomodă. Cu toate că are cel mai slab atac al campionatului, Valladolid este în prima jumătate a clasamentului după 12 etape disputate. Nou-promovata este patronată de fostul mare atacant brazilian, Ronaldo şi încearcă să dea lovitura pe Estadio Sanchez Pizjuan, acolo unde în acest sezon s-a mai impus doar Getafe. 

22:00 River Plate - Boca Juniors 

Returul finalei Copei Libertadores a fost amânat aseară din cauza incidentelor provocate de fanii lui River Plate. Aceştia au spart autocarul rivalilor şi i-au atacat cu sprayuri paralizante pe jucătorii Bocăi. Doi dintre ei au ajuns chiar la spital iar partida a fost reprogramată pentru astăzi. În tur meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Câştigătoarea va evolua în luna decembrie la CM al cluburilor, în Emiratele Arabe Unite.  

14:00 Cupa Davis 

Meciul de dublu, câştigat ieri de francezi, a prelungit suspansul în finala Cupei Davis. Croaţii sunt în avantaj la general, 2-1, înaintea celor două meciuri de simplu de astăzi care vor decide câştigătoarea ultimului act. Jeremy Chardy îl va întâlni pe Marin Cilic, în timp ce Jo Wilfried Tsonga se va duela cu Borna Coric. Ultima partidă ar putea să nu mai aibă loc, dacă în cel de-al patrulea meci al finalei croaţii se vor impune din nou. Meciurile sunt transmise începând cu ora 14.00, pe Telekom Sport 4. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

 

 

Afla mai multe despre: betanoagenda zilei 

viewscnt
Articole similare