Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici sunt meciurile zilei! Duel de tradiţie în Liga a 2-a şi partide importante în lumea handbalului

Aici sunt meciurile zilei! Duel de tradiţie în Liga a 2-a şi partide importante în lumea handbalului

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei şi principalele cote de pariere.

19.30 Petrolul Ploieşti - UTA

FC Petrolul şi UTA Arad, două dintre formaţiile de legendă ale fotbalului românesc, îşi dau întâlnire, joi, pe „Ilie Oană”, într-un meci încărcat de istorie. Partida va începe la ora 19.30. Petrolul Ploieşti ocupă poziţia a doua în eşalonul secund, în timp ce UTA n-a avut un sezon de toamnă tocmai convingător, formaţia pregătită de către experimentatul Ionuţ Popa ocupând, după 17 etape, poziţia a zecea în clasamentul ligii secunde, cu 23 de puncte, cele mai multe, 13, fiind obţinute în deplasare (patru victorii şi o remiză).

20.00 Kiel - Fuchse Berlin

Kiel, deţinătoarea a 20 de titluri în campionatulul masculin de handbal al Germaniei (ultimul titlu a fost cucerit în 2015), primeşte vizita celor de la Fuchse Berlin. Kiel (24 puncte, 14 etape) ocupă poziţia a treia în primul eşalon handbalistic din Germania şi are nevoie de victorie în faţa celor ce la Fuchse, locul şase, (16 puncte, în 13 etape) dacă vrea să lupte cu şanse reale pentru obţinerea celui de-al 21-lea tiltlu din istorie. În acest moment prima poziţie este ocupată de Flensburg, campioana en titre (26 puncte).

17.30 Potaissa Turda - Călăraşi

Potaissa Turda primeşte vizita Dunării Călăraşi, în etapa a 11-a din Liga Zimbrilor. Handbaliştii pregătiţi de Horaţiu Gal au mevoie de victorie pentru a urca pe podiumul Ligii Naţionale de handbal masculin, în timp ce de partea cealaltă călărăşenii vor trebui să forţeze la rândul lor victoria pentru a se depărta de CSM Focşani, ocupanta locului 9, primul din afara play-off-ului.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: fotbalhandbalmeciurile zileibetano,  

viewscnt
Articole similare