Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici sunt meciurile zilei! Partide interesante în campionatele Europei, cu Atletico - Barcelona cap de afiş

Aici sunt meciurile zilei! Partide interesante în campionatele Europei, cu Atletico - Barcelona cap de afiş

Fotbal

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei şi principalele cote de pariere.

14:00 Eibar - Real Madrid - La Liga

Eibar, locul 13 din La Liga primeşte sâmbătă vizita echipei Real Madrid, locul 6 în campionat. Este cel de-al cincilea meci al noului antrenor al echipei merengue, Santiago Solari pe banca tehnică a ”albilor”. Partida se vede pe Telekom Sport 1 de la ora 14:00 şi live video pe www.telekomsport.ro.

16:00 Sepsi - Astra - Liga 1

Sepsi şi Astra Giurgiu îşi vor disputa, sâmbătă, de la ora 16.00, poziţia a şasea din clasamentul Ligii 1, ultima care duce în play-off la finalul campionatului regulat. În acest moment cele două echipe se află la egalitate de puncte, 20, pe locurile şase şi şapte. Partida va fi LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea zi revăzute pe telekomsport.ro.

18:30 Concordia Chiajna - CFR Cluj - Liga 1

Campioana en titre CFR Cluj înfruntă Concordia Chiajna în deplasare, sâmbătă, de la 18:30, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 1. Înaintea acestei runde, CFR Cluj este lider, la două puncte avans de FCSB, principala urmăritoare, în timp ce echipa ilfoveană se află pe poziţia a zecea, cu 17 puncte. Meciul poate fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, iar fazele importante se vor regăsi şi pe site-ul telekomsport.ro.

19:00 Juventus - SPAL - Serie A

Juventus - SPAL, partidă din etapa a 13-a din Serie A, se joacă, sâmbătă, în direct la Telekom Sport 2, de la ora 19:00. Juventus revine după pauza datorată meciurilor echipelor naţionale acasă, pe Allianz Stadium, într-o partidă considerată relativ uşoară, cu locul 15, SPAL.

21:45 Atletico Madrid - FC Barcelona - La Liga

Atletico Madrid este echipa cu cea mai bună defensivă din prima ligă spaniolă. FC Barcelona este formaţia cu cel mai bun atac din La Liga. Cine va câştiga acest duel super interesant, aflăm sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: betanoagenda zileimeciuri 

viewscnt
Articole similare