Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici sunt meciurile zilei! Revin campionatele tari ale Europei. Dueluri echilibrate în Bundesliga, în Ligue 1 şi în Liga I

Aici sunt meciurile zilei! Revin campionatele tari ale Europei. Dueluri echilibrate în Bundesliga, în Ligue 1 şi în Liga I

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei şi principalele cote de pariere.

20:30 Dinamo - Gaz Metan

După pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale, Liga I revine în centrul atenţiei. Dinamo şi Gaz Metan deschid etapa a 16-a, astăzi, de la ora 20:30. În partida din tur, medieşenii s-au impus la capătul unui meci cu adevărat nebun încheiat cu scorul de 3-2. Dacă Gaz Metan are o poziţie liniştită în play-off înaintea meciului din Ştefan cel Mare, o victorie a dinamoviştilor ar complica situaţia echipei lui Mihai Teja. "Câinii" ar ajunge la 20 de puncte, în timp ce, medieşenii sunt pe locul 5 în clasament, cu 25 de puncte.

21:30 Bayer Leverkusen - Stuttgart

Un alt meci extrem de interesant se anunţă şi cel dintre Bayer Leverkusen şi VfB Stuttgart. Cele două cluburi de tradiţie ale fotbalului german nu traversează cea mai fericită perioadă, iar în acest moment se află în a doua jumătate a clasamentului din Bundesliga. Leverkusen este pe locul 13 şi vine după două înfrângeri consecutive, iar şvabii sunt ultimii în clasament, cu doar opt puncte obţinute în primele 11 etape disputate.

22:00 Olympique Lyon - St. Etienne

La fel de echilibrat este şi partida din Ligue 1. Dacă în Bundesliga este programat în această seară un duel între două echipe care se luptă în subsolul clasamentului, în campionatul Franţei, avem un duel între două cluburi cu pretenţii în acest sezon. Despărţite de un singur punct, Olympique Lyon şi Saint Etienne deschid etapa a 14-a din Ligue 1. Ambele au patru meciuri consecutive fără înfrângere în campionat şi ocupă locurile 4, respectiv 5.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: bundesligaligue 1liga 1dinamogaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare