Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajax a demolat-o pe Borussia Dortmund cu 4-0! Ce spune tehnicianul batavilor: ”Asta m-a mulţumit cel mai mult”

Ajax a demolat-o pe Borussia Dortmund cu 4-0! Ce spune tehnicianul batavilor: ”Asta m-a mulţumit cel mai mult”
Comentarii

Ajax a reuşit să o învingă cu uşurinţă pe Borussia Dormund, scor 4-0, în a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Ajax a reuşit surpriza serii marţi, trecând cu uşurinţă de Borussia Dortmund, scor 4-0. Deşi batavii erau favoriţi, rezultatul a fost unul surprinzător, întrucât partida dintre cele două se anunţa destul de echilibrată. Cu Haaland, Reus şi Malen în atac, Borussia Dormund n-a reuşit să înscrie nici măcat o dată pe Amsterdam Arena.

Ajax a dominat formaţia germană şi s-a impus cu uşurinţă. Sebastian Haller, atacantul francez al campioanei Olandei, şi-a continuat debutul incredibil în Liga Campionilor, cu încă un gol. După doar trei partide jucate în Champions League, în întreaga sa carieră, toate venind în gupele acestui an, vârful a reuşit să însumeze şase goluri şi trei pase decisive.

Astfel, după trei etape din şase, Ajax conduce autoritar grupa, cu nouă puncte, trei în faţa lui Dormund şi şase înaintea lui Sporting. Batavii sunt favoriţi la accederea în optimi, iar antrenorul Erik Ten Hag este incredibil de mulţumit de performanţele echipei sale. Tehnicianul batav şi-a felicitat jucătorii pentru jocul prestat împotriva lui Dormund, dar a amintit că Ajax mai are trei meciuri de disputat.

Ajax a demolat-o pe Borussia Dortmund cu 4-0! Ce spune tehnicianul batavilor

Desigur că sunt incredibil de mândru de echipa mea. Am produs o performanţă fantastică şi am jucat un fotbal incredibil. Când două echipe cu astfel de filozofii vor să atace astfel, devine un meci deschis, pe care noi l-am câştigat în această seară. Să fim buni în posesie a fost una dintre priorităţile mele în seara aceasta.

Jucătorii mei au fost excepţionali în acest sens şi au creat o mulţime de ocazii. Ce m-a mulţumit cel mai mult a fost felul în care i-am presat. Sunt foarte fericit că am câştigat şi că am câştigat jucând un fotbal fantastic, dar mai sunt trei meciuri (n.r. în grupele Ligii Campionilor)”, a declarat Erik Ten Hag, pentru Amazon Prime.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilorerik ten hagajaxajax dortmund 

viewscnt
Articole similare