Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajax câştigă greu în Cupa Olandei, în faţa unei formaţii din liga secundă. Răzvan Marin a fost "uitat" pe banca de rezerve

Ajax câştigă greu în Cupa Olandei, în faţa unei formaţii din liga secundă. Răzvan Marin a fost "uitat" pe banca de rezerve

Fotbal

Comentarii

Ajax Amsterdam a învins-o pe Telstar, astăzi, scor 4-3 (2-1), în faza "16-imilor" Cupei Olandei. Internaţionalul român, Răzvan Marin, a rămas doar pe banca de rezerve în partida contra modeste formaţii din liga secundă olandeză.

Tehnicianul celor de la Ajax, Erik Ten Hag, a folosit în partida contra celor de la Telstar un mixt format din jucători cu experienţă, precum Tadic, Van de Beek, Huntelaar sau Onana, dar şi cu fotbalişti tineri, dornici de afirmare: Ekkelenkamp, Dest, Lang, Gravenberch sau Schuurs.  De asemenae, au mai intrat pe parcurs Eiting, Hansen şi Veltman. Nu şi Răzvan Marin.

A scăzut cota lui Răzvan Marin

Răzvan Marin a mai primit o veste proastă, astăzi. Site-ul de specialitate Transfemarket a anunţat că, de la 13,5 milioane de euro, atât cât valora în momentul transferului la campioana Olandei, Răzvan Marin a ajuns să fie evaluat, în prezent, la 12 milioane de euro - cu 500.000 de euro mai puţin decât suma pe care lăncierii au plătit-o pentru transferul românului.

Ajax Amsterdam a atins borna celor 155 de goluri în acest an, 2019!

Afla mai multe despre: fotbalajaxmarin 

viewscnt
Articole similare